Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
19:32 - 31/12/2021
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους ... Περισσότερα
To άρθρο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Οι ευχές του για το 2022 - «Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»
«Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας και να συνεχίσουμε το έργο μας μέσα σε έναν καλό αγώνα ζωής», τόνισε ο Μακαριώτατος
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΙερώνυμος: Στόχος μας για τη νέα χρονιά να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ραδιοφωνικό σταθμό 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος. Επιπλέον, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα». Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Ενότητα όλων, μακριά από φανατισμούς και ακρότητες».
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Μάκη Αδαμόπουλο.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΑρχιεπίσκοπος: Στόχος μας για τη νέα χρονιά να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
Αρχιεπίσκοπος: «Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες» ευχήθηκε με αφορμή την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος μιλώντας στον 89,5. Ο Αρχιεπίσκοπος μιλώντας στην εορταστική εκπομπή του 89,5 ευχήθηκε: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στόχος μας για τη νέα χρονιά να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς
Διαβάστε το στο hellasjournal.comΙερώνυμος: «Στόχος μας για τη νέα χρονιά να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»
Το δικό του μήνυμα ενότητας για τη νέα χρονιά που έρχεται έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος
Διαβάστε το στο topontiki.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αγάπη και ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Μάκη Αδαμόπουλο.
Διαβάστε το στο mononews.grΙερώνυμος: Αγάπη στον συνάνθρωπο, μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
«Να παρακαλέσουμε τον Θεό γρήγορα να τελειώσει η μεγάλη αυτή δοκιμασία της πανδημίας» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος σε μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά.
Το άρθρο Ιερώνυμος: Αγάπη στον συνάνθρωπο, μακριά από φανατισμούς και ακρότητες εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»
«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα».
Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες και στόχος μας να είναι η αγ
Διαβάστε το στο pronews.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στόχος να είναι η αγάπη και η ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες
Η ευχή του προκαθήμενου της Ελλαδικής Εκκλησίας
Διαβάστε το στο news.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο μακριά από φανατισμούς και ακρότητες»
Το μήνυμα του Αρχιεπισκόπου για τη νέα χρονιά Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος έστειλε το δικό του μήνυμα για το νέο έτος, και είπε μεταξύ άλλων…
Διαβάστε το στο politik.grΕυχές Ιερώνυμου για ενότητα μακριά από φανατισμούς και ακρότητες το 2022
Τα μηνύματα του Αρχιεπισκόπου για το 2022. «Να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες. Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο» τόνισε.«Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Μάκη Αδαμόπουλο. Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα». Επίσης, επισήμανε ότι «ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΑρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αγάπη προς τον συνάνθρωπο και ενότητα όλων
Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες», ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος. Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: «Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους […]
Διαβάστε το στο dete.grΙερώνυμος: Αγάπη και ενότητα όλων, μακριά από φανατισμούς
"Στόχος μας να είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η ενότητα όλων μακριά από φανατισμούς και ακρότητες", ευχήθηκε για το νέο έτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον ρ/σ 89,5 της Εκκλησίας της Ελλάδος και στον Μάκη Αδαμόπουλο.
Εξάλλου, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε την ευχή: "Μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους αγαπητούς μου αδελφούς και τα αγαπητά μου παιδιά χρόνια πολλά και ευλογημένα". Επίσης, επισήμανε ότι "ιδιαίτερα αυτήν την ημέρα που αλλάζει ο χρόνος, που νέες προσδοκίες ανατέλλουν και δημιουργούνται στο μυαλό και στην καρδιά νέα όνειρα, νέες σκέψεις και προγράμματα, να προσγειωθούμε, να δούμε την πραγματικότητα και τις δυσκολίες κα
Διαβάστε το στο grtimes.gr