Θοδωρής Μαραντίνης: «Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ»

18:00 - 31/12/2021

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 31/12. Ο To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης: «Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης: Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ

Μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα σε αυτό το έτος, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά για τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου

Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε ο Θοδωρής Μαραντίνης κι αναφέρθηκε στον λόγο που απέφευγε να δώσει συνεντεύξεις αλλά και […] The post Ο Θοδωρής Μαραντίνης απαντά για τον χωρισμό του από την Σίσσυ Χρηστίδου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Συμβουλεύτηκα ειδικό στον χωρισμό μου με τη Σίσσυ"

"Κάνω ψυχανάλυση εδώ και πολύ καιρό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»