Ελένη Πέτα: «Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και αυτό με δυσκόλεψε»

14:34 - 31/12/2021

«Με τη Δέσποινα Βανδή έχουν χωρίσει οι δρόμοι μας», λέει η Ελένη Πέτα. Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Ελένη Πέτα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για τη Δέσποινα Βανδή. «Είχα ένα εύκολο ξεκίνημα στην καριέρα μου, στην πορεία όλα άλλαξαν. Δεν στηρίχτηκα ποτέ στο ... Περισσότερα To άρθρο Ελένη Πέτα: «Δεν ήμουν ποτέ μέσα στο σύστημα και αυτό με δυσκόλεψε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πόλεμος στην Ουκρανία: Πάνω από 900.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από την αρχή της εισβολής

Γιατί ο Τραμπ δεν «άγγιξε» με τους δασμούς του τη Ρωσία, τον Καναδά και το Μεξικό

Αθηνά Ωνάση: Η ασημένια μπομπονιέρα από τη βάφτισή της δημοπρατήθηκε στο Cash or Trash

Συνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στις Βρυξέλλες: Συζήτησαν τα επόμενα βήματα του ελληνοτουρκικού διαλόγου

Βραζιλία: Θα λάβουμε όλα τα κατάλληλα μέτρα για να υπερασπιστούμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους μας

Ματιέ Βαλμπουενά: «Θα ήθελα να μείνω κοντά στον Ολυμπιακό όταν τελειώσω την καριέρα μου»