«Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά»
08:26 - 31/12/2021
Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» έδωσε συνέντευξη ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φίλη του, […]
The post «Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκινεί γνωστός ηθοποιός: «Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά»
«Ήμουν η ψυχή της παρέας, αλλά δεν έπαιρνα την απόφαση να γίνω ηθοποιός γιατί φοβόμουν. Ένας φίλος μου, που τότε ήταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, με παρότρυνε να δώσω εξετάσεις. Πήγα κι έδωσα εξετάσεις σίγουρος ότι δεν πρόκειται να περάσω. Με πήρε αυτός ο φίλος μου να μου πει ότι πέρασα τις εξετάσεις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Κωνσταντινίδης: «Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά»
Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και
To άρθρο Ανδρέας Κωνσταντινίδης: «Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑνδρέας Κωνσταντινίδης: "Η Γεωργία Αποστόλου είναι ένα αγγελάκι που μας βλέπει από ψηλά"
"Mε είχε εκπαιδεύσει στο να εξαφανίζεται και να εμφανίζεται όποτε ήθελε εκείνη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr