Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ήταν γνωστός μου»

15:56 - 30/12/2021

«Με έκλεβε επί 1,5 χρόνο, έπαθα σοκ όταν του έβγαλαν οι αστυνομικοί την κουκούλα», λέει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο Τρύφωνας Σαμαράς μίλησε για τις κλοπές που γινόντουσαν σπίτι του κατά καιρούς. Ο κλέφτης ήταν ένας γνωστός του, ο οποίος μάλιστα είχε καταφέρει να βγάλει αντικλείδι και να μπαίνει μέσα όποτε ήθελε. «Έπαθα σοκ με τον ... Περισσότερα To άρθρο Ο Τρύφωνας Σαμαράς για τη ληστεία στο σπίτι του: «Ήταν γνωστός μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τουρκία: Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις – 10.000 πολίτες κατευθύνονται προς το δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης

Έλενα Τοπαλίδου στο «Στούντιο 4»: «Θα βάλουν μια φωτογραφία που δε με κολακεύει» – «Το πρόβλημά μου δεν ήταν να με πουν όμορφη»

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Οι προκλητικές τοποθετήσεις του εισαγγελέα – Η υπόθεση Πελικό, οι βιαστές που ανοίγουν πόρτες και η στύση πέους

Ποιος Κάρολος, ο Ερρίκος του Λουξεμβούργου είναι ο πλουσιότερος μονάρχης της Ευρώπης με 4 δισ. δολάρια

Χίθροου: «Ξεκινάμε πάλι τις πτήσεις» – Σε ποιες θα δοθεί προτεραιότητα

Ο Τραμπ αποκάλυψε για πρώτη φορά στον κόσμο το νέο 6ης γενιάς stealth μαχητικό αεροσκάφος των ΗΠΑ – Ιδού το F-47