Αποστολάκης: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο»
19:14 - 29/12/2019
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο περιθώριο της χριστουγεννιάτικης γιορτής του Παναθηναϊκού για τη χρονιά που φεύγει και αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού:Για το συμβόλαιο: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει νόημα να μιλάμε τώρα για αυτό. Ελπίζω ότι θα έχει αίσιο τέλος, ώστε να μπορούμε να πούμε περισσότερα».Για το 2019: «Φεύγει μία χρονιά που για εμένα προσωπικά, ήταν μια χρονιά στην πρώτη ομάδα και ήταν θετική. Σαν ομάδα είχαμε μια μεστή χρονιά και σαν ομάδα και ατομικά εύχομαι η νέα χρονιά να είναι καλύτερη. Αυτό που θυμάμαι είναι τα συναισθήματα από το ματς με την
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποστολάκης: "Το 2020 να μου φέρει ένα νέο συμβόλαιο"
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε το 2020 να τον βρει με ένα νέο συμβόλαιο.
Διαβάστε το στο Sport24Αποστολάκης: “Το 2020 να μου φέρει ένα νέο συμβόλαιο”
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό και ευχήθηκε το 2020 να τον βρει με ένα νέο συμβόλαιο. Είναι ένας από τους παίκτες του Παναθηναϊκού το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Κώστα Αποστολάκη ο οποίος στο περιθώριο της γιορτής της πράσινης ΠΑΕ μίλησε […]
The post Αποστολάκης: “Το 2020 να μου φέρει ένα νέο συμβόλαιο” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΑποστολάκης: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο»
Ο Κώστας Αποστολάκης μίλησε στο περιθώριο της Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Παναθηναϊκού για τη χρονιά που φεύγει και αναφέρθηκε και στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
Continue reading Αποστολάκης: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο» at Panathinaikos Kosmos.
Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.comΑποστολάκης: «Ελπίζω το 2020 να φέρει ένα νέο συμβόλαιο»
Ο νεαρός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Αποστολάκης, ζήτησε από το νέο έτος ένα καινούριο συμβόλαιο με τους «πράσινους», μίλησε για όσα του αφήνει το 2019 και στάθηκε στην αποτελεσματικότητα που έλειψε από την ομάδα.
Διαβάστε το στο to10.gr