Γιάννα Τερζή: «Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή για τη μουσική»

21:57 - 16/10/2019

Στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Τερζή, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο […] The post Γιάννα Τερζή: «Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή για τη μουσική» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννα Τερζή: Έχω παραμελήσει πάρα πολύ την προσωπική μου ζωή για τη μουσική

Για το μεγαλύτερο ρίσκο που έχει πάρει ποτέ μίλησε μεταξύ άλλων στον ΑΡΤ 90,6 FM και τον Λάζο Μαντικό, η Γιάννα Τερζή. Η Γιάννα Τερζή ρισκάρει; Ποιο ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που έχετε πάρει; «Έχω ρισκάρει πάρα πολλά πράγματα και μου έχουν κοστίσει κιόλας και ακόμα ρισκάρω. Η ζωή είναι μικρή και πρέπει να κάνεις αυτό που πιστεύεις για εσένα την κάθε στιγμή. Το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρα ήταν όταν έφυγα από την Αμερική το 2008, είχα βγάλει το δεύτερο άλμπουμ εδώ. Άφησα πίσω μια πάρα πολύ καλή αρχή για να άνω ένα άλλο μου όνειρο πραγματικότητα. Είμαι εδώ ξανά τα τρία τελευταία χρόνια και το ξανά στήνω από την αρχή» Η επαγγελματική ζωή επηρεάζει την προσωπική; Προσπαθείτε να μην αμελείτε τα προσωπ

Διαβάστε το στο thestival.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε