Νικόλας Ράπτης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Παρίσι
15:24 - 29/12/2021
Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Νίκολα Ράπτη στις πρόβες που κάνει για την
To άρθρο Νικόλας Ράπτης: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο Παρίσι δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νικόλας Ράπτης: Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, έβαλα το μονόπετρο σε κουκλάκι
Πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο Παρίσι έκανε ο Νικόλας Ράπτης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε στις πρόβες που κάνει για την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου στον Αnt1 και εκείνος μίλησε μεταξύ άλλων για το ταξίδι με τη σύντροφό του στο Παρίσι αλλά και το πώς έγινε η πρόταση. «Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, με μονόπετρο. Δεν ήταν σχεδιασμένο, είχαμε να ταξιδέψουμε και δύο χρόνια λόγω κορονοϊού αλλά λέω ας το πάρω μαζί» ανέφερε. «Είχα άγχος» «Είχα άγχος γιατί όταν είσαι με κάποιον πολλά χρόνια, υπάρχει αμηχανία και επειδή δεν είμαι και τόσο γλυκούλης, οπότε δεν έκ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Νικόλας Ράπτης έκανε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του
Ο Νικόλας Ράπτης έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του και το ανακοίνωσε στη "Super Κατερίνα"
Διαβάστε το στο thetoc.grΝικόλας Ράπτης: Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, έβαλα το μονόπετρο σε κουκλάκι
Πρόταση γάμου στην κοπέλα του στο Παρίσι έκανε ο Νικόλας Ράπτης, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στην εκπομπή Super Κατερίνα του Alpha. Η κάμερα της εκπομπής τον συνάντησε στις πρόβες που κάνει για την πρεμιέρα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», η οποία θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου στον Αnt1 και εκείνος μίλησε μεταξύ άλλων για το ταξίδι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝικόλας Ράπτης: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο Παρίσι
O Νικόλας Ράπτης αποκάλυψε sτην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη πως έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο Παρίσι. «Δεν ήταν σχεδιασμένο, απλά με όλα αυτά που γίνονται… Έκανα πρόταση γάμου στην κοπέλα μου στο Παρίσι, με μονόπετρο. Δεν ήταν σχεδιασμένο, είχαμε να ταξιδέψουμε και δύο χρόνια λόγω κορονοϊού αλλά λέω […]
The post Νικόλας Ράπτης: Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο Παρίσι appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr