Μιχάλης Μητρούσης: Η εξομολόγηση για την κατά 20χρόνια νεότερη σύντροφό του – «Με ανανεώνει»

11:24 - 29/12/2021

Ο Μιχάλης Μητρούσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων μίλησε για το πώς είναι To άρθρο Μιχάλης Μητρούσης: Η εξομολόγηση για την κατά 20χρόνια νεότερη σύντροφό του – «Με ανανεώνει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

O Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του: «Με ανανεώνει»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης...

Διαβάστε το στο Zougla

O Μιχάλης Μητρούσης μιλάει για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύντροφό του: «Με ανανεώνει»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης, ο οποίος αποκάλυψε πως νιώθει που μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του, ενώ μίλησε και...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μιχάλης Μητρούσης: «Η σύντροφός μου είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει»

Ο Μιχάλης Μητρούσης μίλησε στο MEGA Καλημέρα για το πώς είναι το να μοιράζεται τη σκηνή με την κόρη του, […] The post Μιχάλης Μητρούσης: «Η σύντροφός μου είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μιχάλης Μητρούσης: «H σύντροφός μου είναι 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει» (Video)

«Δε με ενδιαφέρει καμία ηλικία. Είμαστε μαζί τρία χρόνια και ερωτευμένοι»

Διαβάστε το στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»