Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς…»
08:20 - 29/12/2021
Ο Τάσος Χαλκιάς φαίνεται πως δεν έχει αφήσει ακόμη πίσω του το επεισόδιο που είχε με
To άρθρο Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Η αγένεια, η ασέβεια και η παπαγαλία της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε την υπομονή μου»
Δείτε το σχόλιο του ηθοποιού στα social media
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΤάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς (Εικόνες)
Τάσος Χαλκιάς ξαναχτυπά για την Ιωάννα Μαλέσκου με νέα ανάρτηση στα social media, μετά την επεισοδιακή του εμφάνιση στην εκπομπή της.
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΤάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια…»
Την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο ηθοποιός Σταύρος.....
Διαβάστε το στο ZouglaΚαταπέλτης ο Χαλκιάς για τη Μαλέσκου: «Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης...»
Η πληρωμένη απάντηση του Τάσου Χαλκιά στην Ιωάννα Μαλέσκου σε ανάρτηση στο InstagramΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Κατακεραυνώνει» τη Μαλέσκου ο Χαλκιάς: Επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς
Συνέχεια στην κόντρα που ξέσπασε τη Δευτέρα ανάμεσα σε εκείνον και την Ιωάννα Μαλέσκου δίνει με σχόλιό του σε ανάρτηση συναδέλφου του στο Instagram ο Τάσος Χαλκιάς. Ειδικότερα, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξέφρασε τη στήριξή του στον Τάσο Χαλκιά γράφοντας ότι είναι «από τους πιο ευγενείς, καλόκαρδους και γλυκομίλητους ανθρώπους στον χώρο. Και είναι δύσκολο να τον εκνευρίσεις». «Από την άλλη η Ιωάννα Μαλέσκου, που την ξέρω πριν καν ανεβεί στην Αθήνα ακόμα και της έχω δώσει 2 μεγάλες συνεντεύξεις, πάντα την θεωρούσα και μορφωμένη και ευγενική και είχαμε κάνει ωραίες κουβέντες. Δεν ξέρω, αν της είπαν κάτι στο αυτί πριν ή κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αλλά πραγματικά μου έκανε εντύπωση η προσποι
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΤάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Η παρατεταμένη αγένεια και η παντελής ασέβεια…»
Την ένταση που προκλήθηκε ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής της, σχολίασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΧαλκιάς για Μαλέσκου: «Η επίμονη παπαγαλία να ειπωθεί το μάθημα της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς»
Δυο μέρες μετά το επεισοδιακό σκηνικό ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τον Τάσο Χαλκιά στον αέρα της εκπομπής «Love it», η κόντρα ανάμεσα τους φαίνεται πως συνεχίζεται.
Διαβάστε το στο thebest.grΤάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς»
Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο Πρωινό για την επεισοδιακή συνάντηση που είχε τη Δευτέρα στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου. «Σε […]
The post Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΤάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: Η αγένεια και η ασέβεια της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε την υπομονή μου
Τι σχολίασε ο ηθοποιός λίγες μέρες μετά την εκρηκτική συνάντηση με την Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της
Διαβάστε το στο topontiki.grΤ.Χαλκιάς για Ι.Μαλέσκου: «Η αγένεια, η ασέβεια & η παπαγαλία της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε την υπομονή μου»
Ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, λίγες ώρες μετά την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It, ξέσπασε στα social media.
Κάτω από μία ανάρτηση που έκανε ο συνάδελφός του, Σταύρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στο εν λόγω περιστατικό, ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία του να σχολιάσει όσα συνέβησαν κατά την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την παρουσιάστρια.
Ο Σταύρος Νικολαΐδης έγραψε στην ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Πως φαίνεται ότι τα παιδάκια που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια για να λοιδορούν τους πάντες δεν έχουν ιδέα από το μέγεθος και την αξία του @tasos_chalkias_official. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους σε θέατρο και το μόνο που ξέρουν γι’ αυτόν είναι το Λα
Διαβάστε το στο pronews.grΤάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Η αγένεια, η ασέβεια και η παπαγαλία της σπουδαγμένης ομορφοκοπελιάς εξάντλησε την υπομονή μου»
Στα social media ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς μετά την ένταση με την Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του Love It. Κάτω από μία ανάρτηση που έκανε ο συνάδελφός του, Σταύρος Νικολαΐδης αναφερόμενος στο εν λόγω περιστατικό, ο ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία του να σχολιάσει όσα συνέβησαν κατά την τηλεοπτική του συνύπαρξη με την παρουσιάστρια. Ο Σταύρος […]
Διαβάστε το στο irafina.grΤάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς»
Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στο Πρωινό για την επεισοδιακή συνάντηση που είχε τη Δευτέρα στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου. «Σε τηλεοπτικές εκπομπές του...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Τάσος Χαλκιάς για Ιωάννα Μαλέσκου – «Δεν γνωρίζουν πως να συνδιαλλαγούν με ηθοποιούς»
Διαβάστε το στο spoilersΤάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Η παντελής ασέβεια εξάντλησε τα περιθώρια της υπομονής μου»
Ο Τάσος Χαλκιάς στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του για τη μεγάλη καθυστέρηση που υπήρξε μέχρι να μπει στο πλατό. Ο ηθοποιός εξέφρασε ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του στην παρουσιάστρια με έναν άβολο και αμήχανο διάλογο να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών. Μετά την τοποθέτηση του γιου του Τάσου […]
The post Τάσος Χαλκιάς για Μαλέσκου: «Η παντελής ασέβεια εξάντλησε τα περιθώρια της υπομονής μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr