Ματίνα Νικολάου: Θα παραμείνει στο Καλό Μεσημεράκι;

13:38 - 28/12/2021

Καλεσμένη στο Πρωινό ήταν την Τρίτη η Ματίνα Νικολάου. Φυσικά, ανάμεσα στις ερωτήσεις που δέχτηκε ήταν και για την τηλεοπτική […] The post Ματίνα Νικολάου: Θα παραμείνει στο Καλό Μεσημεράκι; appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου: Μέχρι πότε θα συνεχίσει η «Βάνια» να εμφανίζεται στο «Καλό μεσημεράκι»

Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Ματίνα Νικολάου το μεσημέρι της Τρίτης (28/12) και μίλησε στους παρουσιαστές, Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα για την συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» όπου υποδύεται τη «Βάνια». Η ηθοποιός εξήγησε μέχρι πότε θα συνεχίσει η «Βάνια» να εμφανίζεται στο «Καλό μεσημεράκι» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά. «Αυτό που θέλουμε κι εγώ και ο Νίκος, είναι ότι όσο συνεχιστεί το Καλό Μεσημεράκι, η Βάνια θα είναι πάντα. Δεν έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από μόνη μου, πριν τελειώσει ο κύκλος της εκπομπής αυτής -γιατί κάποια στιγμή τελειώνει ο κύκλος, τώρα δεν ξέρω πότε θα είναι αυτό και δεν με απασχολεί αυτή τη στιγμή να μάθω. Σίγουρα, όπ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ματίνα Νικολάου: Θα παραμείνει στο Καλό Μεσημεράκι; (video)

Όσα εξομολογήθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ματίνα Νικολάου: Πλησιάζει το τέλος της Βάνιας; Η ίδια απαντά

Τι απάντησε η Ματίνα Νικολάου για το μέλλον της Βάνιας στο Καλό Μεσημεράκι; Έρχεται το τέλος της περσόνας που έχει αγαπηθεί όσο καμία από το τηλεοπτικό κοινό; The post Ματίνα Νικολάου: Πλησιάζει το τέλος της Βάνιας; Η ίδια απαντά appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε