Εκτός εαυτού Χαϊκάλης – Λιάγκας – Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!»

11:18 - 28/12/2021

Πρωτόγνωρος καβγάς εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό την Τρίτη. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Παύλος Χαϊκάλης […] The post Εκτός εαυτού Χαϊκάλης – Λιάγκας – Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

On air καβγάς Χαϊκάλη- Λιάγκα- Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!»

Πρωτόγνωρος καβγάς εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό την Τρίτη. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκησαν σε τρικούβερτο καβγά με απίστευτους χαρακτηρισμούς! Αφορμή στάθηκαν τα πλάνα από το άδειο θέατρο που πρόβαλλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα, καθώς όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός ήταν από πρόβα και όχι από την κανονική παράσταση.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πρωτόγνωρος καβγάς Χαϊκάλη – Λιάγκα – Σκορδά: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί – «Αλητεία! Ντροπή!»

«Δημοσιογραφική αλητεία! Ρωτάτε τον κόσμο για ποιους καλλιτέχνες ήρθατε να δείτε την παράσταση. Πού το έχετε ακούσει αυτό παιδιά; Το έχετε ξανακάνει αυτό ποτέ σε θέατρο; Είναι ντροπή! Θέλετε να με εξοντώσετε! Έλεος! Σας έχει γίνει εμμονή!», φώναζε ο Παύλος Χαϊκάλης στον αέρα. «Επειδή γνωριζόμαστε χρόνια, σε έχω στηρίξει και έχω δει παραστάσεις σου, όσο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

«ΣΚΟΤΩΜΟΣ»!!! Εκτός εαυτού Χαϊκάλης – Λιάγκας – Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!» – BINTEO

"Μη μου μιλάς εσύ για αισθητική!" - Σκοτωμός στον αέρα του Πρωινό! Το άρθρο «ΣΚΟΤΩΜΟΣ»!!! Εκτός εαυτού Χαϊκάλης – Λιάγκας – Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!» – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Εκτός εαυτού Χαϊκάλης – Λιάγκας – Σκορδά: «Αλητεία! Ντροπή!»

Πρωτόγνωρος καβγάς εκτυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινό την Τρίτη. Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και ο Παύλος Χαϊκάλης ενεπλάκησαν σε τρικούβερτο καβγά με απίστευτους χαρακτηρισμούς! Αφορμή στάθηκαν τα πλάνα από το άδειο θέατρο που πρόβαλλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα, καθώς όπως υποστηρίζει ο ηθοποιός ήταν από πρόβα και όχι από την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Έξαλλος ο Χαϊκάλης με Λιάγκα - Σκορδά: «Άκου δημοσιογραφική αλητεία»

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξέσπασε στο «Πρωινό» για τα πλάνα από την παράσταση που συμμετέχει στην Κύπρο και κατηγόρησε τους παρουσιαστές ότι θέλουν να τον εξοντώσουν.Το θέμα της παράστασης «Νικο-Τιτανικός» που θα ανεβαίνει στην Κύπρο με πρωταγωνιστή τον Παύλο Χαϊκάλη σχολιάστηκε εκτενώς από τις πρωινές εκπομπές πριν από μερικές εβδομάδες, όταν «έσκασε» η είδηση. Η πρεμιέρα της παράστασης τελικά πραγματοποιήθηκε και η κάμερα του «Πρωινού» ήταν εκεί για να καταγράψει τις αντιδράσεις του κοινού. Όμως, η προβολή του σχετικού ρεπορτάζ δεν έτυχε της έγκρισης του γνωστού κωμικού, ο οποίος επικοινώνησε σήμερα με την εκπομπή για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του. «Τα πλάνα που δείξατε χθες αγαπητέ κύριε Λιάγκα εί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»