Ξέσπασε ο Πάυλος Χαϊκάλης στην Καινούργιου: «Γέλαγαν και τα μουστάκια του Λιάγκα»

11:02 - 28/12/2021

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε κατά της εκπομπής Πρωινό και του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας πως τα πλάνα […] The post Ξέσπασε ο Πάυλος Χαϊκάλης στην Καινούργιου: «Γέλαγαν και τα μουστάκια του Λιάγκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έξαλλος ο Πάυλος Χαϊκάλης για τα πλάνα στο Πρωινό: Γέλαγαν και τα μουστάκια του Λιάγκα – Ασύστολα ψέματα

«Στις 23 του μηνός ημέρα Πέμπτη, έρχεται συνεργείο του ΑΝΤ1 Κύπρου να τραβήξει πλάνα. Επειδή κάναμε γενική δοκιμή, λέει ο παραγωγός πως θα τους δώσει ο ίδιος πλάνα από την πρόβα που έκαναν. Τα πλάνα τα πήρε ο ΑΝΤ1 και τα έβαλε ότι είναι από την πρεμιέρα σε ένα άδειο θέατρο. Και βγαίνουν και κακολογούν…», […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ξέσπασε ο Πάυλος Χαϊκάλης στην Καινούργιου: «Γέλαγαν και τα μουστάκια του Λιάγκα»

“Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές!”, λέει έξαλλος ο Παύλος Χαϊκάλης Ο Παύλος Χαϊκάλης ξέσπασε στον αέρα του Ευτυχείτε κατά της εκπομπής Πρωινό και του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας πως τα πλάνα με το άδειο θέατρο που πρόβαλλε η εκπομπή του ΑΝΤ1 τη Δευτέρα ήταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Καινούργιου: «Γέλαγαν και τα μουστάκια του Λιάγκα» (video)

"Πού είναι η αλήθεια όταν λέει ασύστολα ψέματα το άλλο κανάλι; Χαρά να δεις ο Λιάγκας εχθές!", λέει έξαλλος ο ηθοποιό;

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»