Ο Γιάννης Κιόρογλου μιλάει στον Δημήτρη Δανίκα: Aπό το Περιστέρι, CEO πολυεθνικής με 180 σεφ
19:14 - 27/12/2021
Ξεκίνησε από ένα ουζερί και μετά από μία πορεία σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, από Τεργέστη και Βαρκελώνη μέχρι Βρυξέλλες, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο και Σεβίλλη, έφτασε στις Κάννες, απ’ όπου διευθύνει μία αυτοκρατορία γεύσεων, που φτάνει στην Καραϊβική - Η καλύτερη συνταγή για την πιο γευστική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα
Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr