Ο Γιάννης Κιόρογλου μιλάει στον Δημήτρη Δανίκα: Aπό το Περιστέρι, CEO πολυεθνικής με 180 σεφ

19:14 - 27/12/2021

Ξεκίνησε από ένα ουζερί και μετά από μία πορεία σε εστιατόρια με αστέρια Michelin, από Τεργέστη και Βαρκελώνη μέχρι Βρυξέλλες, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο και Σεβίλλη, έφτασε στις Κάννες, απ’ όπου διευθύνει μία αυτοκρατορία γεύσεων, που φτάνει στην Καραϊβική - Η καλύτερη συνταγή για την πιο γευστική χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Χάρις Αλεξίου-Νατάσσα Μποφίλιου: Φόρεσαν βελούδο με δύο διαφορετικούς τρόπους

Ψηφοφορία στη Βρετανία για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία - «Παρακαλάω για αξιοπρέπεια», λέει γυναίκα

Νet-Ζero ως το 2050: Προτεραιότητα για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη

Ταραχές στη Συρία: Ένοπλοι αντάρτες εισέβαλαν στο Χαλέπι, συγκρούσεις με τον κυβερνητικό στρατό

Ξάνθη: Η γυναίκα μεγάλωνε μόνη της τα παιδιά, είχε πεθάνει ο πατέρας από το 2009

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η αντίδραση στις «σπόντες» για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη