Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορωνοϊό – Αναβάλλεται η παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη
18:12 - 27/12/2021
Τα δόντια του συνεχίζει να δείχνει ο κορωνοϊός, αφού καθημερινά μαθαίνουμε ότι νοσούν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας. Ανάμεσα σε […]
The post Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορωνοϊό – Αναβάλλεται η παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορονοϊό ο τραγουδιστής – Αναβλήθηκε η παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη
Θετικός στον κορονοϊό εντοπίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετά τη διενέργεια μοριακού τεστ. Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε στους διαδικτυακούς του φίλους πως είναι θετικός στον κορονοϊό, πως έχει ήπια συμπτώματα σα να είναι απλά κρυωμένος και πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου. Επίσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε γνωστό πως η παράσταση που ήταν να πραγματοποιήσει με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Christmas Theater αναβάλλεται για τις 12 Ιανουαρίου. «Φίλες και φίλοι γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ σήμερα παρ’ όλο που είμαι πλήρως εμβολιασμένος, μετά από διενέργεια μοριακού τεστ βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό. Τα συμπτώματα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜιχάλης Χατζηγιάννης: Θετικός στον κορονοϊό – Αναβλήθηκε η παράσταση με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη
O τραγουδιστής ανέφερε πως έχει κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον ιό. Βέβαια σημείωσε πως ο εμβολιασμός τον βοήθησε στο να έχει μόνο ήπια συμπτώματα και να είναι σαν ένα απλό κρυολόγημα. «Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ σήμερα, παρόλο […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιχάλης Χατζηγιάννης – Θετικός στον κορωνοϊό ο τραγουδιστής
Ο αγαπημένος τραγουδιστής ανακοίνωσε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. O δημοφιλής τραγουδιστής είναι πλήρως εμβολιασμένος και εμφανίζει ήπια συμπτώματα της νόσου Covid-19. Όπως αναφέρει ο ίδιος, θα επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στις 12 Ιανουαρίου. «Φίλοι και φίλες, γεια σας. Εύχομαι να είστε όλοι […]
Διαβάστε το στο dete.gr