«Η γνωριμία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τυχαία, της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου»

16:54 - 27/12/2021

Ο Μάκης Δελαπόρτας φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για το πως […] The post «Η γνωριμία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τυχαία, της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μάκης Δελαπόρτας: Η γνωριμία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τυχαία, της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου

Όσα ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας για την γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο Στούντιο 4 ήταν καλεσμένος ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος έκανε μια αναδρομή στους καλλιτέχνες του ελληνικού σινεμά και φυσικά ανάμεσά τους ήταν κι η Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Ήταν πολύ τυχαία γνωριμία μας, ήταν γραμμένο. Εγώ ήμουν πολύ δειλό παιδί, παιδί αρνί που ... Περισσότερα To άρθρο Μάκης Δελαπόρτας: Η γνωριμία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν τυχαία, της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Μ.Δελαπόρτας: «Η γνωριμία μου με την Α.Βουγιουκλάκη ήταν τυχαία - Της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου»

Ο Μάκης Δελαπόρτας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για το πως ξεκίνησε η γνωριμία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και πως εξελίχθηκε στην συνέχεια. «Ήταν πολύ τυχαία γνωριμία μας, ήταν γραμμένο. Εγώ ήμουν πολύ δειλό παιδί, παιδί αρνί που δεν είχα πρωτοβουλία για τίποτα και δεν πίστευε κανείς ότι θα μπω σε αυτόν τον χώρο και θα μπορώ να επιπλεύσω. Πήγα να πάρω ένα αυτόγραφο κι ήμουν 17 τότε. Πήγα και στήθηκα στην ουρά γιατί τότε ήταν ιεροτελεστία να πάρεις ένα αυτόγραφο από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δεν το έχω ξαναδεί στο θέατρο αυτό. Η ουρά ήταν ατελείωτη μόνο για να της πιάσεις το χέρι» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας. «Της έκανε εντύπωση το πρόσωπό μου, τα μάτια μου. Μού λέει για έλ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»