Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής
16:48 - 27/12/2021
Ο Μάκης Δελαπόρτας θυμήθηκε ιστορίες από τους μεγάλους του ελληνικού σινεμά, στην εκπομπή Στούντιο 4. Ανάμεσά στις αναφορές του ήταν […]
The post Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής
Μια ιστορία για την Ρένα Βλαχοπούλου έκανε την παρουσιάστρια να λυγίσει...
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάH Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα του Στούντιο 4
Φορτισμένη συναισθηματικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 κι έκανε μια αναδρομή στους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά. Ωστόσο η ιστορία για την Ρένα Βλαχοπούλου συγκίνησε τόσο την παρουσιάστρια, που ξέσπασε σε κλάματα. «Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω ... Περισσότερα
To άρθρο H Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα του Στούντιο 4 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Η ιστορία που την έκανε να δακρύσει στον αέρα
Με μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ηθοποιού Ρένας Βλαχοπούλου, που διηγήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ έφερε δάκρυα στα μάτια στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, που λύγισε στον αέρα. Ο Μάκης Δελαπόρτας θυμήθηκε ιστορίες από τους μεγάλους του ελληνικού σινεμά και ανάμεσα στις αναφορές του ήταν και η Ρένα Βλαχοπούλου. «Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το “σπίτι” της, 40 χρόνια εκεί» είπε ο Μάκης Δελαπόρτας. «Έβαλε τα κλάματα κι εγώ εκεί σοκαρίστηκα» «Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής
«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το «σπίτι» της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ
Τον Μάκη Δελαπόρτα υποδέχτηκαν στο Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος. Οι ιστορίες
To άρθρο Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΞέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου (βίντεο)
Δεν μπόρεσε να συγκρατήσεις τα δάκρυα της η Νάνσυ Ζαμπέτογλου την ώρα της εκπομπής όταν ο Μάκης Δελαπόρτας διηγήθηκε μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της Ρένας Βλαχοπούλου.
«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε: «Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το σπίτι της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε 'Άσε με να θυμηθώ'. Λέω 'Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος'. Μου λέει 'Όχι, άσε με άσε με'. Αυτό που έζησα ήταν για μένα λίγο», ανέφερε ο Μάλης Δελαπό
Διαβάστε το στο pronews.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής
Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, όπου -μεταξύ άλλων- διηγήθηκε ιστορίες από τους μεγάλους του ελληνικού σινεμά. Ανάμεσά στις αναφορές του ήταν φυσικά και η σπουδαία Ρένα Βλαχοπούλου. Μια ιστορία που διηγήθηκε από τα τελευταία Χριστούγεννα της ηθοποιού, έφερε δάκρυα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, η οποία λύγισε στον αέρα. «Θα σας πω μια […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε με λυγμούς σε κλάματα στον «αέρα»
Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση της.Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ξέσπασε σε λυγμούς κατά την διάρκεια της εκπομπής «Στούντιο 4», με αφορμή μια ιστορία που διηγήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε μια ιστορία με την Ρένα Βλαχοπούλου και δήλωσε πως «θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το “σπίτι” της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγε “Άσε με να θυμηθώ”. Λέω “Πάμε να φύγουμε μη σε δει ο κόσμος”. Μου λέει “Όχι, άσ
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΗ Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν άντεξε και λύγισε στον αέρα του Στούντιο 4
Ο Μάκης Δελαπόρτας ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 κι έκανε μια αναδρομή στους μεγάλους ηθοποιούς του ελληνικού σινεμά. Ωστόσο η ιστορία για την Ρένα Βλαχοπούλου συγκίνησε τόσο την παρουσιάστρια, που ξέσπασε σε κλάματα. «Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα […]
Διαβάστε το στο dete.grΝάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ
Τον Μάκη Δελαπόρτα υποδέχτηκαν στο Στούντιο 4, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Οι ιστορίες του από τα χρόνια που έζησε δίπλα στους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, κέντρισαν αμέσως το ενδιαφέρον των δύο παρουσιαστών.
Ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε μια συγκινητική στιγμή που είχε βιώσει δίπλα στην Ρένα Βλαχοπούλου και δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ.
«Θα σας πω μια ιστορία από τα τελευταία Χριστούγεννα της ζωής της. Μου ζήτησε να την πάω να δει στολισμένη την Αθήνα με το αυτοκίνητο και να την περάσω έξω από το Ακροπόλ, που ήταν το «σπίτι» της, 40 χρόνια εκεί. Ήθελε να σταματήσω έξω από την πόρτα, έβλεπε τον κόσμο που έβγαινε και έβαλε τα κλάματα και εγώ εκεί σοκαρίστηκα. Έλεγ
Διαβάστε το στο grtimes.gr