Έξαλλος με την Ι.Μαλέσκου ο Τ.Χαλκιάς: «Πολύ πάει ρε κοριτσάκι μου να μου τα λες αυτά» (βίντεο)

14:58 - 27/12/2021

Έξαλλος με την Ιωάννα Μαλέσκου, έγινε το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ανταλλάσσοντας λόγια «βαριά». Μάλιστα, ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση με τον ηθοποιό να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα της εκπομπής αφού η ώρα που είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που τελικά τον είδαν. Τ.Χ.: Ο χρόνος για μένα είναι πολύ σημαντικός, για σένα κούκλα μου ακόμα έχει πράμα. Ι.Μ.: Το όνομά μου είναι Ιωάννα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό. Τ.Χ.: Δεν παύει να είσαι κούκλα επειδή σε λένε Ιωάννα. Ι.Μ.: Σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι υποκειμενικό το τι είναι ωραίο και τι όχι. Τ.Χ.: Ήταν να βγούμε στις 12:30 στον αέρα, έτσι μου είπαν. Οπότε

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις