Τάσος Χαλκιάς – Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη ένταση ανάμεσά τους – «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

13:54 - 27/12/2021

Το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Τα To άρθρο Τάσος Χαλκιάς – Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτη ένταση ανάμεσά τους – «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός «στον αέρα» με Τάσο Χαλκιά - Ιωάννα Μαλέσκου: «Πάει πολύ αυτό ρε κοριτσάκι μου»

Ο  ηθοποιός εκνευρίστηκε επειδή καθυστέρησε η εμφάνισή του στην εκπομπή -   «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει αυτό, άνθρωπος να μου πει ότι δεν τον σέβομαι ή ότι δεν τον κάνω να αισθάνεται άνετα»,  σχολίασε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Χαλκιάς – Μαλέσκου: Απίστευτη ένταση ανάμεσά τους – «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Τα πράγματα ωστόσο ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς.

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου – Απίστευτη ένταση «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Η συζήτηση πήρε «φωτιά» γρήγορα ανάμεσα στον Τάσο Χαλκιά και την Ιωάννα Μαλέσκου

Διαβάστε το στο in.gr

Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου – Απίστευτη ένταση «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου...»

Από τους χθεσινούς ελέγχους, οι 36.483 διενεργήθηκαν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χαλκιάς-Μαλέσκου: Απίστευτη ένταση on air: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή «Love it», προκειμένου να δώσει συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έξαλλος ο Χαλκιάς on air με τη Μαλέσκου – «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Τα πράγματα ωστόσο ανάμεσα στον ηθοποιό και την παρουσιάστρια δεν πήγαν όπως θα περίμενε κανείς. Τάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση με τον ηθοποιό να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου: Άναψαν τα αίματα με την συζήτηση που έκαναν και ο ηθοποιός είπε στην παρουσιάστρια «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Τάσος Χαλκιάς σε Ιωάννα Μαλέσκου – Απίστευτη ένταση «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Tάσος Χαλκιάς και Ιωάννα Μαλέσκου ήρθαν σε μια έντονη αντιπαράθεση με τον ηθοποιό να μην κρύβει τον εκνευρισμό του για τη μεγάλη αναμονή που είχε πριν βγει στον αέρα της εκπομπής αφού η ώρα που είχαν συμφωνήσει ήταν άλλη από αυτή που τελικά τον είδαν. «Είναι πάρα πολύ μικρός ο χρόνος για να κάνουμε τις […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Ένταση με Μαλέσκου και Τάσο Χαλκιά στον αέρα: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου»

Ένταση με Μαλέσκου και Τάσο Χαλκιά στον αέρα: «Πάει πολύ αυτό κοριτσάκι μου» Στην εκπομπή Love It ήταν σήμερα καλεσμένος ο ηθοποιός Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος μίλησε στην παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Η συζήτησή τους όμως ήταν έντονη, με τον ηθοποιό να φαίνεται εκνευρισμένος. Κι αυτό γιατί ήταν μεγάλη η αναμονή του πριν βγει στον αέρα της εκπομπής, […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»