«Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό»: Πένθος στην Αχαΐα για τους δύο νεκρούς σε τροχαία

13:20 - 27/12/2021

Τα λόγια του 42χρονου λίγο πριν το τροχαίο στην Πάτρα που του στοίχισε τη ζωή. Πένθος και στα Καλάβρυτα. Στο πένθος έχει βυθιστεί η Αχαΐα με την τοπική κοινωνία να θρηνεί δύο νέους ανθρώπους οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο. Ο 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος σκοτώθηκε τα ξημερώματα των Χριστουγέννων και ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του κι ανετράπη στη συμβολή του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου με την Κολοκοτρώνη στην Πάτρα. «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό και δεν θα δουλέψω παραμονή Χριστουγέννων, θα πάω να δω όλους τους φίλους μου, να τους χαιρετήσω», ήταν τα λόγια του λίγες ώρες πριν το μοιραίο, όπως αποκαλύπτει στην εφημερίδα «Πελοπόννη

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά