Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ!»

12:16 - 27/12/2021

Ο Σταμάτης Γαρδέλης βρέθηκε ξανά στο Πρωινό και το ενδιαφέρον της κουβέντας αυτή τη φορά στράφηκε γύρω από την προσωπική […] The post Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ!» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έφερε σε δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά – «Παρακαλώ πολύ!»

Στο Πρωινό του ΑΝΤ1 βρέθηκε ξανά ο Σταμάτης Γαρδέλης, το πρωί της Δευτέρας, με την κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει σύντροφο, όμως, προκάλεσε και μια σχετική αμηχανία στην Φαίη Σκορδά, όταν κάποια στιγμή αποφάσισε να αντιστρέψει τους όρους… «Είμαστε τρία χρόνια μαζί.... The post Ο Σταμάτης Γαρδέλης έφερε σε δύσκολη θέση τη Φαίη Σκορδά – «Παρακαλώ πολύ!» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Φαίης Σκορδά (video)

"Παρακαλώ πολύ! Εγώ είμαι πάντα κυρία απέναντί σου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»