Μ.Μπεγνής: «Έχω ορκιστεί ότι δεν θα κάνω ταξίδια μέχρι να τελειώσει ο κορωνοϊός - Δεν μπορώ να με ελέγχουν»

10:56 - 27/12/2021

O Μέμος Μπεγνής βρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση και μίλησε για τον κορωνοϊό και την απόφαση του να μην πραγματοποιεί ταξίδια λόγω των ελέγχων.  «Έχω ορκιστεί στον εαυτό μου ότι αν δεν τελειώσει όλο αυτό που ζούμε με τον κορωνοϊό δεν θέλω να κάνω ταξίδια, για να μπαίνω και να με ελέγχουν και να έχω τις μάσκες και να μην ευχαριστιέμαι αυτό που θέλω να ευχαριστηθώ σε ένα ταξίδι. Ελπίζω το 2022 να είναι μια πόρτα προς την έξοδο από αυτό το τραγικό πράγμα που ζούμε και τότε θα κάνω τα ταξίδια μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Δεν φοβάμαι τον κορωνοϊό. Αρκεί να είμαστε ο καθένας υπεύθυνος για τον εαυτό του, να προσέχει κλπ. Δεν με έχει φοβήσει ποτέ αυτό», πρόσθεσε. Για τον veganισμό: «Αν είσαι vega

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις