Θάνος Μικρούτσικος: Η σχέση με τη γυναίκα της ζωής του και τα τέσσερα παιδιά του
13:04 - 29/12/2019
Οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για μία «φυγή» όταν την βλέπεις να κοντοζυγώνει, λένε. Παρότι ο Θάνος Μικρούτσικος μιλούσε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας του, η απώλειά του χθες από καρδιοαναπνευστική ανακοπή ύστερα από εβδομάδες νοσηλείας στο Μετροπόλιταν βύθισε σε πένθος ολόκληρη τη χώρα. «Αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο χρειάστηκε πολλές φορές να κάνω μετάγγιση αίματος. Το ίδιο […]
The post Θάνος Μικρούτσικος: Η σχέση με τη γυναίκα της ζωής του και τα τέσσερα παιδιά του appeared first on Newsone.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο newsone.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θάνος Μικρούτσικος: Η σχέση με τη γυναίκα της ζωής του και τα τέσσερα παιδιά του
Ο απολογισμός δείχνει τρεις γάμους, τέσσερα παιδιά και μία μεγάλη οικογένεια δεμένη από αγάπη...
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΘάνος Μικρούτσικος: Η επιθυμία της οικογένειάς του - Δημοσία δαπάνη η κηδεία του
Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσε η είδηση του θανάτου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, το Σάββατο 28…
Διαβάστε το στο NewsBombΘάνος Μικρούτσικος: Όταν μιλούσε για τη ζωή του και τον θάνατο
Στην τελευταία τηλεοπτική του συνέντευξη, ο τεράστιος Θάνος Μικρούτσικος μίλησε για πολλά και ήταν συγκλονιστικός
Διαβάστε το στο thetoc.grΘάνος Μικρούτσικος: Μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις για τα τραγούδια του αλλά και για τον ίδιο (βίντεο)
Μια εκ βαθέων συνέντευξη, στην οποία αποκαλύπτει την οπτική του για το νόημα της ζωής, είχε δώσει ο μεγάλος Θάνος Μικρούτσικος.
Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης, η σορός του οποίου θα εκτεθεί τη Δευτέρα σε λαϊκό προσκύνημα, κλήθηκε αρχικά να απαντήσει αν είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και πληθωρικός, όπως πολλοί τον χαρακτήριζαν.
«Νομίζω το ειλικρινής θα το έλεγα πια, και θα το έλεγα εδώ και αρκετά χρόνια, όχι μόνο στην τελευταία φάση της ζωής μου, όπου υπάρχει αυτή η γνωστή περιπέτεια με την υγεία μου. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω προσπαθήσει την ειλικρίνεια να την πάω στο 100%. Όταν δεν το έχω πετύχει δεν είναι επειδή θέλω να κρύψω πράγματα, όσο ίσως για να μη θιγούν κάποια πρόσωπα, από πλευρά ευγένειας»
Διαβάστε το στο pronews.gr