Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά προέκυψε στην πορεία

08:34 - 27/12/2021

Για τη σειρά Δύο Ξένοι μίλησε ο Φώτης Σπύρος στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός […] The post Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά προέκυψε στην πορεία appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά προέκυψε στην πορεία

«Αυτό που άρεσε και αρέσει στον κόσμο ακόμη και σήμερα, που βλέπει τη σειρά Δύο Ξένοι, είναι η αυθεντικότητά της». Το άρθρο Δύο Ξένοι: Το ζευγάρι που δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά προέκυψε στην πορεία εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

«Αυτό που άρεσε και αρέσει στον κόσμο ακόμη και σήμερα, που βλέπει τη σειρά Δύο Ξένοι, είναι η αυθεντικότητά της». Για τη σειρά Δύο Ξένοι μίλησε ο Φώτης Σπύρος στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Θάνο Ξάνθο. Όπως αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός, στο αρχικό σενάριο δεν ήταν ζευγάρι με την Άβα Γαλανοπούλου ούτε έτρωγε τα “περίφημα” […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

«Αυτό που άρεσε και αρέσει στον κόσμο ακόμη και σήμερα, που βλέπει τη σειρά Δύο Ξένοι, είναι η αυθεντικότητά της»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»