Θάνος Καλλίρης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο»

18:17 - 26/12/2021

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε στο πλατό του εορταστικού «Τι λες τώρα» προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική […] The post Θάνος Καλλίρης: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνος Καλλίρης: «Πέρασα μία πολύ δύσκολη περίοδο με την πανδημία, τώρα παίρνω κάποιες ανάσες επαγγελματικά»

Ο τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του, την πανδημία και το  πώς έχει επηρεάσει τη ζωή του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θάνος Καλλίρης: Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε στο πλατό του εορταστικού «Τι λες τώρα» προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα της Κυριακή. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο την οποία βίωσε την τελευταία διετία. Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε στον απόηχο μιας πανδημίας, η οποία προφανώς δεν έχει τελειώσει. Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο τον ενάμιση χρόνο της βαριάς πανδημίας. Ήταν πολύ δύσκολος για μένα. Τώρα όμως έχω αρχίσει και παίρνω ανάσες». «Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει». «Αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα αργά και βασανιστι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θάνος Καλλίρης: Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο

Ο Θάνος Καλλίρης βρέθηκε στο πλατό του εορταστικού «Τι λες τώρα» προκειμένου να συναντήσει την Κατερίνα Καραβάτου και την τηλεοπτική της παρέα της Κυριακή. Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την δύσκολη περίοδο την οποία βίωσε την τελευταία διετία. Πιο συγκεκριμένα, ο Θάνος Καλλίρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είμαστε στον απόηχο μιας πανδημίας, η […]

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr

Θάνος Καλλίρης: Πέρασα μια δύσκολη περίοδο αλλά είμαι καλά

Για τη ζωή και την καρίερα του μίλησε  ο Θάνος Καλλίρης στην εκπομπή Τι Λες Τώρα!».Στο πλατό του «Τι Λες Τώρα!» βρέθηκε ο τραγουδιστής Θάνος Καλλίρης ο οποίος μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του. Αναφερόμενος για πώς καταφέρνει και δείχνει τόσο νέος είπε: «Δεν περιποιούμαι τον εαυτό μου. Μπορεί καμιά φορά να βάλω καμία κρέμα αλλά νομίζω ότι είναι παραμύθι αυτά. Έχει να κάνει με το DNA και με το μέτρο».  Για την πανδημία είπε: «Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο. Τώρα έχω αρχίσει και παίρνω επαγγελματικές «ανάσες». Ανοίγουν τα πράγματα αργά και βασανιστικά». «Είναι άπειρες οι φορές που έχω πάρει τα παιδιά μαζί μου σε διάφορες εκδηλώσεις. Είμαι άνθρωπος του σπιτιού», λέει και περιγράφει πώ

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θάνος Καλλίρης: «Δεν είναι όπως το 2019 επαγγελματικά αλλά δεν είμαι και όπως το 2020 οπότε κάτι καλύτερο συμβαίνει, αρχίζει και ανοίγει λίγο το πράγμα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

"Τώρα όμως έχω αρχίσει και παίρνω ανάσες" παραδέχθηκε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε