Το νέο ΠΑΣΟΚ σύγχρονος «γαμπρός της ευτυχίας» για τη ΝΔ

17:40 - 26/12/2021

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας, αμέσως μετά την εκλογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ – όπως έγραψα στις 17 Δεκεμβρίου 2021 στο άρθρο μου “Παιχνίδια Εξουσίας ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με το νέο ΠΑΣΟΚ” -  θα είναι της τάξεως (σε ποσοστά) του 15%+, προκειμένου να ενισχύσουν το αφήγημα της αναγκαιότητας της αυριανής συγκυβέρνησης ΝΔ – Νέου ΠΑΣΟΚ! Μια πολύ σοβαρή εκτίμηση που μου έκανε ένας παλαιός “σοφός” του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ! Αυτήν την πολύ σοβαρή πληροφορία – εκτίμηση, ήδη την ανέφερα δημόσια – δυο ημέρες πιο μπροστά (Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου) - στην εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή μου “Τομή στην επικαιρότητα” της παραγωγής “Άρωμα Ελλάδος” κ

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις