Γιάννης Φλωρινιώτης: «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει»

17:00 - 26/12/2021

«Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία», λέει ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. «Μεγάλωσα σε τρία ορφανοτροφεία. Όταν οι συγγενείς μας, μας έδιναν δώρα, μας τα έπαιρναν οι μεγαλύτεροι και μας τα ξαναπούλαγαν. Βρέθηκα στο ... Περισσότερα To άρθρο Γιάννης Φλωρινιώτης: «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Βρέθηκα στο ορφανοτροφείο επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να μας ζήσει»

Στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Διαβάστε το στο thebest.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Στη ΓΑΔΑ η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου – Καταθέτει για τους θανάτους των πέντε παιδιών στην Αμαλιάδα

Καιρός αύριο: Χειμωνιάτικος με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και παγετό στα ηπειρωτικά

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ ξέσπασε με τεσσάρα, βασικός ο Κουλιεράκης στη νίκη της Βόλφσμπουργκ

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε 4 γκολ με την Κλαμπ Μπριζ και αποθεώθηκε

Ιωάννης Παπαζήσης: Τον Μανούσο Μανουσάκη τον αγάπησα και με αγάπησε, είχαμε μια πολύ μεγάλη επαφή

Την Κυριακή οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Τι ώρα ανοίγουν οι κάλπες, ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου