Ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα έπρεπε να παρεξηγηθεί μαζί μου»
15:34 - 26/12/2021
«Η Νατάσα Θεοδωρίδου θύμωσε μαζί μου, δεν αισθάνομαι ότι την πρόσβαλα», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους. Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε και για το post που έκανε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τότε θύμωσε μαζί του. Την περίοδο της καραντίνας ακούστηκε ότι η Νατάσα ... Περισσότερα
To άρθρο Ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα έπρεπε να παρεξηγηθεί μαζί μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Γιώργος Θεοφάνους για τη Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν θα έπρεπε να παρεξηγηθεί μαζί μου»
«Η Νατάσα Θεοδωρίδου θύμωσε μαζί μου, δεν αισθάνομαι ότι την πρόσβαλα», λέει ο Γιώργος Θεοφάνους. Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης απάντησε και για το post που έκανε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία τότε θύμωσε μαζί του. Την περίοδο της καραντίνας ακούστηκε ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου […]
Διαβάστε το στο irafina.gr