Νίνα Λοτσάρη: Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου

20:24 - 25/12/2021

“Τελεία” έβαλε η Νίνα Λοτσάρη σε αυτό το κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής. Με αφορμή την παράσταση στο θέατρο Βέμπο, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η γοητευτική ηθοποιός, ωστόσο, αντέδρασε και δεν θέλησε να απαντήσει για το διαζύγιο και το πρώην σύζυγό της. ... Περισσότερα To άρθρο Νίνα Λοτσάρη: Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίνα Λοτσάρη: Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου

Με αφορμή την παράσταση στο θέατρο Βέμπο, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η γοητευτική ηθοποιός, ωστόσο, αντέδρασε και δεν θέλησε να απαντήσει για το διαζύγιο και το πρώην σύζυγό της. Εκεί που είσαι στη μεγάλη άνοδό σου, αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια. Δούλευες ατελείωτα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πες τη λέξη: Κέρδισε 195.000 ευρώ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα

Μεντιλίμπαρ για Κωστούλα: «Αν γίνει υπερόπτης θα είμαστε εδώ να το σταματήσουμε»

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην επόμενη ημέρα με νέο αρχηγό τον Σωκράτη Φάμελλο υπό το άγρυπνο βλέμμα του «καλού στρατιώτη» Παύλου Πολάκη

Τουρκία: Σώοι οι 95 επιβαίνοντες στο ρωσικό αεροπλάνο που τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την προσγείωσή του

Μανούσος Μανουσάκης: Το «Secret Song» απέδωσε φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη που πέθανε σε ηλικία 74 ετών

Σωκράτης Φάμελλος: Η Θεσσαλονίκη, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δύο απώλειες που σημάδεψαν τον νέο πρόεδρο του κόμματος