Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου»

19:16 - 25/12/2021

Στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μαμα-δες» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο εορταστικό συλλεκτικό επεισόδιο, […] The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή

Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο γιος του, Δημήτρης μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως ... Περισσότερα To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή – Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου (vid)

Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως “μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου και το τελευταίο πράγμα που […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή

Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο γιος του, Δημήτρης μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου»

"Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος γιος, ο Δημήτρης. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή" παραδέχεται ο σεφ

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε