Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου»
19:16 - 25/12/2021
Στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μαμα-δες» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ανήμερα τα Χριστούγεννα, στο εορταστικό συλλεκτικό επεισόδιο, […]
The post Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή
Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο γιος του, Δημήτρης μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως ... Περισσότερα
To άρθρο Δημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΔημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή – Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου (vid)
Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως “μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου και το τελευταίο πράγμα που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή
Για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του ο γιος του, Δημήτρης μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το πριν και το μετά της έλευσης του γιο του ανέλυσε, με χαρά, ο γνωστός σεφ στο εορταστικό επεισόδιο της εκπομπής “Μαμα-δες” με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δήλωσε με ειλικρίνεια πως […]
Διαβάστε το στο dete.grΔημήτρης Σκαρμούτσος: «Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου»
"Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος γιος, ο Δημήτρης. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή" παραδέχεται ο σεφ
Διαβάστε το στο patrasevents.gr