Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά: «Αν κάνει παιδί απαγορεύεται να με λέει παππού Πανταζή θα με λέει»

15:26 - 24/12/2021

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, ο Λευτέρης Πανταζής εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και μίλησε για την του κόρη, Κόνι Μεταξά, αλλα και για τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Μάριο Καπότση. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του η κόρη του και ο αθλητής να παντρευτούν μέσα στο νέο έτος. «Μακάρι, Παναγία μου, η Κόνι το 2022 να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ποιος πατέρας δεν το θέλει για το παιδί του; Αν κάνει παιδί, απαγορεύεται να με λέει παππού. Πανταζή θα με λέει το παιδί, μην ξεφεύγουμε. Το παιδί του παιδιού σου λένε ότι είναι δύο φορές παιδί σου. Ξέρω ότι στο εγγόνι μου θα δώσω πολλή αγάπη. Θα τα δώσω όλα εκεί» ανέφερε με χιούμορ, ξεκαθαρίζοντας ότι το εγγονάκι του θα

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις