«Μακάρι η κόρη μου να παντρευτεί μέσα στο 2022» λέει ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά

15:06 - 24/12/2021

«Ο σύντροφος της κόρης μου είναι καλό παιδί, με αρχές και την αγαπάει» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής για τον Μάριο Καπότση

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Μακάρι η κόρη μου να παντρευτεί μέσα στο 2022» λέει ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά

«Ο σύντροφος της κόρης μου είναι καλό παιδί, με αρχές και την αγαπάει» τόνισε ο δημοφιλής τραγουδιστής για τον Μάριο Καπότση. Το άρθρο «Μακάρι η κόρη μου να παντρευτεί μέσα στο 2022» λέει ο Λευτέρης Πανταζής για την Κόνι Μεταξά εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Εθνική Ελλάδας: Τα σενάρια που της δίνουν την πρωτιά στον όμιλο του Nations League και την 2η ευκαιρία για το Μουντιάλ

Γιάννης Μπουτάρης: Στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας το «ύστατο χαίρε» με τραγούδια και φωτογραφίες

Κρήτη: Ποινή φυλάκισης 9 ετών σε 42χρονο για τον κατ΄ εξακολούθηση βιασμό 10χρονης συγγενή του

Ανάκριση στον Μπάμπη Κωστούλα: Η βαριά φανέλα του Ολυμπιακού, ο Κριστιάνο και ο Οικονομόπουλος - Βίντεο

Γαλλία: Υπάλληλος του Louboutin έκλεψε 719 ψηλοτάκουνα και 700 δερμάτινα μοντέλα αξίας 1,4 εκατ. ευρώ

Πρόστιμο 800 εκατ. ευρώ στο Meta για αθέμιτο ανταγωνισμό με το Facebook Marketplace