Λευτέρης Πανταζής: «Το παιδί της κόρης μου θα με λέει Πανταζή, μην ξεφεύγουμε»

13:40 - 24/12/2021

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν ένας από τους σημερινούς καλεσμένους της Κατερίνας Καινούργιου στην εορταστική εκπομπή που To άρθρο Λευτέρης Πανταζής: «Το παιδί της κόρης μου θα με λέει Πανταζή, μην ξεφεύγουμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λευτέρης Πανταζής: «Το παιδί της κόρης μου θα με λέει Πανταζή, μην ξεφεύγουμε»

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν ένας από τους σημερινούς καλεσμένους της Κατερίνας Καινούργιου στην εορταστική εκπομπή που είχε ετοιμάσει για τους τηλεθεατές της. Ο γνωστός τραγουδιστής, μίλησε για την κόρη του Κόνι Μεταξά εκφράζοντας την επιθυμία του να παντρευτεί μέσα στη νέα χρονιά με τον αγαπημένο της Μάριο Καπότση. Ακόμα, ο Λευτέρης Πανταζής ξεκαθάρισε ότι το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Λευτέρης Πανταζής: "Μακάρι η κόρη μου να παντρευτεί μέσα στο 2022"

"Ο σύντροφος της είναι καλό παιδί, με αρχές και την αγαπάει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Μαρία Κορινθίου: «Υπάρχουν όρια, εκμεταλλεύονται 2-3 ανούσιες λέξεις για τίτλους»

Γιώργος Καράμπελας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι γλυκύτατος, προφανώς δεν θα τολμούσα να κάνω κάτι τέτοιο»

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το φιλί από τον Χρήστο Μάστορα και το αδημοσίευτο βίντεο από τις διακοπές για τα γενέθλιά του

Μυρτώ Αλικάκη: «Φταίω κι εγώ για κάποιες δύσκολες καταστάσεις που έχω διανύσει»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Η μητέρα μου δούλευε ως υπηρέτρια από 9 χρονών, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο»

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο