ΒΙΝΤΕΟ: Τραπέζι Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Το μήνυμα όλο νόημα

13:32 - 24/12/2021

ΒΙΝΤΕΟ: Τραπέζι Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ – Το μήνυμα όλο νόημα 24/12/2021 Ο ΠΑΟΚ ετοίμασε το video των Χριστουγέννων με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε ρόλο οικοδεσπότη! Ο προπονητής του Δικεφάλου έκανε το τραπέζι στους... ανθρώπους του και έστειλε το μήνυμά του. «Περάσαμε δύσκολες στιγμές, δουλέψαμε σκληρά, κάποιες φορές στεναχωρηθήκαμε πολύ... Καταλαβαίνουμε όλοι πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα αλλά την ίδια στιγμή, αύριο είναι μια άλλη μέρα! Χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια, αλλά τώρα θέλω από εσάς, επειδή είναι Χριστούγεννα, να το πιστέψετε. Και να παλέψετε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου πριν επιδοθούν στη... μάχη του τραπεζιού.

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το τραπέζι του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έφτιαξε ένα βίντεο για τα Χριστούγεννα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει το τραπέζι στους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά. «Περάσαμε δύσκολες στιγμές, δουλέψαμε σκληρά, κάποιες φορές στεναχωρηθήκαμε πολύ… Καταλαβαίνουμε όλοι πως θα μπορούσαμε να τα είχαμε πάει καλύτερα αλλά την ίδια στιγμή, αύριο είναι μια άλλη μέρα! Χρειάζεται δουλειά, προσπάθεια, αλλά τώρα ... Περισσότερα To άρθρο Το τραπέζι του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

ΠΑΟΚ: Τραπέζι Λουτσέσκου στους παίκτες - «Είστε η οικογένειά μου» (photos+video)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε το τραπέζι στους παίκτες του ΠΑΟΚ…

Διαβάστε το στο onsports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)