Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»
12:28 - 24/12/2021
Στην εκπομπή «Love it» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες […]
The post Γιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εξομολόγηση Γιώργου Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα γυναίκες»
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για το πάθος που είχε για το τζόγο. «Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή να φοβάται τον άνδρα” μου άρεσε, το χρώμα τραβάει πιο πολύ τους νέους. Η σκηνή με το προφιτερόλ ήταν αυτοσχεδιασμός, μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Κωνσταντίνου: " Συγγενείς μου χτυπούσαν πάρα πολύ άσχημα τις γυναίκες" [βίντεο]
Ο σπουδαίος ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου μίλησε για το metoo, τον Δημήτρη Λιγνάδη και τα προσωπικά του πάθη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓιώργος Κωνσταντίνου: «Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες»
«Πάντα ήμουν εναντίον της βίας», λέει ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Στην εκπομπή «Love it» και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Κωνσταντίνου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, για τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για το πάθος που είχε για το τζόγο. «Η έγχρωμη εκδοχή της ταινίας “Η δε γυνή […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Κωνσταντίνου: "Έχω πολλά κατάλοιπα από συγγενείς μου που χτυπούσαν άσχημα τις γυναίκες"
"Πάντα ήμουν εναντίον της βίας"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr