Πολύ σοβαρός τραυματισμός Ντε Κολό και παγωμάρα στη Φενέρμπαχτσε

09:52 - 24/12/2021

Παγωμένοι οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νάντο Ντε Κολό στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους Τούρκους, οι οποίοι είδαν τον Νάντο Ντε Κολό να τραυματίζεται σοβαρά. Ο Γάλλος ... Περισσότερα To άρθρο Πολύ σοβαρός τραυματισμός Ντε Κολό και παγωμάρα στη Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πολύ σοβαρός τραυματισμός Ντε Κολό και παγωμάρα στη Φενέρμπαχτσε

Παγωμένοι οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νάντο Ντε Κολό στο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν στη Γαλλία για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε από τη Βιλερμπάν, ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τους Τούρκους, οι οποίοι είδαν τον Νάντο Ντε Κολό να τραυματίζεται σοβαρά. Ο Γάλλος γκαρντ υπέστη ένα κάταγμα στο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

MasterChef 2025: Φωνές Χριστιάνας σε Λευτέρη, Νέστορα – «Δώστε μου σημασία, είμαι αρχηγός»

Εξαφανίστηκε η 16χρονη Λουκία Ιωάννα από τον Ορχομενό

Αλεξάνδρα Νίκα: Οι τρυφερές εικόνες με τον τεσσάρων μηνών γιο της, Βασίλη

Τσέλσι – Τότεναμ 1-0: Οι «μπλε» του Λονδίνου ανέβηκαν ξανά στην πρώτη 4άδα της Premier League

Βίκυ Κάβουρα: «Μου έλεγαν ότι θα μείνουν τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Απόγνωση και τρόμος στη Wall Street μετά τους δασμούς Τραμπ – «Χάθηκαν» 2 τρισεκατομμύρια δολάρια