Μαρία Ναυπλιώτου: Δεν μπορώ να επιτρέψω στον φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν μου

21:28 - 23/12/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» του Mega παραχώρησε συνέντευξη η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών της από καρκίνο ενώ τόνισε πως εκείνη κάνει τακτικά τις εξετάσεις της και δεν επιτρέπει στο φόβο μιας ασθένειας να καταδυναστεύσει το παρόν της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «Η διπλή απώλεια των γονιών μου δεν είναι τραύμα, αλλά πένθος. Έχασα δηλαδή τους γονείς μου. Τους έχασα όταν ήταν νέοι το οποίο είναι πραγματικά πολύ λυπηρό. Ήταν πάρα πολύ δύσκολα χρόνια και για μένα και για τον αδελφό μου γιατί η αρρώστια, η φθορά και ο θάνατος είναι ότι πιο δύσκολο μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος στη ζωή του. Ειδικά όταν αφορ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Ο στρατός του Ισραήλ διέταξε εσπευσμένη απομάκρυνση αμάχων από τη Βηρυτό πριν την κατάπαυση του πυρός

Φωτιά κατέστρεψε τη σοφίτα διώροφης κατοικίας στην Εύβοια

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 27/11/2024

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του Παναθηναϊκού στην «Telecom Arena» – Κορυφαίος NBAer!

Στη Γαλλία για φορ ο Παναθηναϊκός – Ποιος φεύγει και υπογράφει σε άλλη ελληνική ομάδα!

Ισραηλινός στρατιώτης που είχε τραυματιστεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου υπέκυψε στα τραύματά του