Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»
15:00 - 23/12/2021
Για τα στερεότυπα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη αλλά και για τη συνειδητή απόφασή της
To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – «Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»
«Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία...», δηλώνει επίσης
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή. Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»
H Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εκτός των άλλων για την συνειδητή της απόφαση...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή. Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»
H Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εκτός των άλλων για την συνειδητή της απόφαση να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά.
«Φυσικά...
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ναυπλιώτου: Επέλεξα συνειδητά να μην κάνω παιδιά- Δεν θα υιοθετούσα παιδί μόνη μου
“Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Βεβαίως και το νιώθω. Ναι μεν τυπικά είμαστε ίσες και νομικά κατοχυρωμένες αλλά θεσμικά καθόλου. Το γεγονός ότι έχω δεχτεί τόσες πολλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού που ανάλογες δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Ναυπλιώτου: Επέλεξα συνειδητά να μην κάνω παιδιά - Δεν θα υιοθετούσα παιδί μόνη μου
"Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται μόνο από το αν έχει παντρευτεί και αν έχει κάνει παιδιά, ένας άνδρας όχι"
Διαβάστε το στο thetoc.grΜαρία Ναυπλιώτου – «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»
Για τα στερεότυπα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη αλλά και για τη συνειδητή απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά, μίλησε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ναυπλιώτου – «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»
Διαβάστε το στο spoilers