Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»

15:00 - 23/12/2021

Για τα στερεότυπα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη αλλά και για τη συνειδητή απόφασή της To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – «Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»

«Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία...», δηλώνει επίσης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή. Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»

H Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εκτός των άλλων για την συνειδητή της απόφαση...

Διαβάστε το στο Zougla

Μαρία Ναυπλιώτου: «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή. Δε θα υιοθετούσα μόνη μου»

H Μαρία Ναυπλιώτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» εκτός των άλλων για την συνειδητή της απόφαση να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά. «Φυσικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Επέλεξα συνειδητά να μην κάνω παιδιά- Δεν θα υιοθετούσα παιδί μόνη μου

“Φυσικά και έχω ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Όλες και όλοι μας έχουμε ταλαιπωρηθεί από στερεότυπα. Ζούμε σε μια πατριαρχική και ανδροκρατούμενη κοινωνία. Βεβαίως και το νιώθω. Ναι μεν τυπικά είμαστε ίσες και νομικά κατοχυρωμένες αλλά θεσμικά καθόλου. Το γεγονός ότι έχω δεχτεί τόσες πολλές ερωτήσεις πάνω στο θέμα της οικογένειας και του παιδιού που ανάλογες δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Ναυπλιώτου: Επέλεξα συνειδητά να μην κάνω παιδιά - Δεν θα υιοθετούσα παιδί μόνη μου

"Μια γυναίκα χαρακτηρίζεται μόνο από το αν έχει παντρευτεί και αν έχει κάνει παιδιά, ένας άνδρας όχι"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μαρία Ναυπλιώτου – «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»

Για τα στερεότυπα με τα οποία έχει έρθει αντιμέτωπη αλλά και για τη συνειδητή απόφασή της να μην παντρευτεί και να μην κάνει παιδιά, μίλησε... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Μαρία Ναυπλιώτου – «Η απόφαση να μην κάνω παιδιά ήταν συνειδητή – Δε θα υιοθετούσα μόνη μου παιδί»

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»