Μαρία Καρλάκη: «Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο»

13:10 - 23/12/2021

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από […] The post Μαρία Καρλάκη: «Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Καρλάκη: Κινδύνευσε η ζωή μου, μου χτυπούσε το κεφάλι στο μάρμαρο

«Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα», λέει η Μαρία Καρλάκη.  Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της. «Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και ... Περισσότερα To άρθρο Μαρία Καρλάκη: Κινδύνευσε η ζωή μου, μου χτυπούσε το κεφάλι στο μάρμαρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη – «Μου χτύπαγε το κεφάλι στο μάρμαρο…»

H τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κακοποίηση που είχε δεχτεί από σύντροφό της

Διαβάστε το στο in.gr

Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη: «Μου χτύπαγε το κεφάλι στο μάρμαρο…»

Η Μαρία Καρλάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Καρλάκη: Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο

«Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα. Το πιο δύσκολο που έχω περάσει ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή και έπρεπε να πάω να τραγουδήσω. Η απώλεια της μητέρας μου ήταν ιατρικό λάθος. Αρκετά πρόσφατα έφτασα 44 κιλά, είχα ένα συναισθηματικό φορτίο αρκετά περίεργο. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Συγκλονίζει η Μαρία Καρλάκη: «Μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο» (βίντεο)

Για την κακοποιητική συμπεριφορά που είχε βιώσει στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της μίλησε σε κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια περιέγραψε  την συμπεριφορά του πρώην συντρόφου της και παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει παρόμοια ή αντίστοιχα περιστατικά και που δεν έχουν βρει ακόμη τη δύναμη να μιλήσουν               Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.                       Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Karlaki (@karlaki_maria)   «Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα. Το πιο δύσκολο που έχω περάσει ήταν όταν έφυγε η μητέρα μου από τη ζωή και έπρεπε να

Διαβάστε το στο pronews.gr

Μαρία Καρλάκη: Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο

Για την κακοποίηση της από πρώην σύντροφό της και γιατί δεν του έκανε μήνυση, μίλησε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο news.gr

Μαρία Καρλάκη: «Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο»

«Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου», λέει η Μαρία Καρλάκη. Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έδωσε συνέντευξη η Μαρία Καρλάκη, η οποία μίλησε για την κακοποίηση που είχε δεχτεί από πρώην σύντροφό της. «Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και άλλα. Το πιο δύσκολο που έχω περάσει ήταν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Σοκάρει η Μαρία Καρλάκη: «Μου είχε πιάσει το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο» (vid)

Αποκαλύψεις σχετικά με την κακοποιητική της σχέση έκανε η Μαρία Καρλάκη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» «Έχω περάσει πάρα πολλά στη νύχτα και τα άντεξα και μπορώ να αντέξω και…

Διαβάστε το στο politik.gr

Μαρία Καρλάκη: "Μου έπιασε το κεφάλι και μου το χτύπαγε στο μάρμαρο"

"Αισθάνθηκα ότι κινδύνευσε η ζωή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»