Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από εσένα» – Άλαλη η Ελένη Μενεγάκη
15:40 - 22/12/2021
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη όταν έχουν μια τηλεοπτική συνάντηση, αυτή γράφεται στην ιστορία. Για πολλούς λόγους κάθε […]
The post Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από εσένα» – Άλαλη η Ελένη Μενεγάκη appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δήμητρα Παπαδοπούλου σε Ελένη Μενεγάκη: Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από εσένα – Σ’ εμένα χρωστάς την καριέρα σου
Έναν χιουμοριστικό διάλογο είχαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι της είχαν κάνει πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 πριν το παρουσιάσει η Ελένη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ρώτησε τη Δήμητρα Παπαδοπούλου αν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση για να αναλάβει το πρωινό πρόγραμμα ενός καναλιού με την ηθοποιό να απαντά ότι «ο Μίνως Κυριακού της το είχε προτείνει πριν από την Ελένη Μενεγάκη». Δείτε τον απολαυστικό διάλογο Δήμητρα Παπαδοπούλου: Άμα σου πω ότι πριν από εσένα μου το είπαν, ο Κυριακού. Ελένη Μενεγάκη: Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεις… Δήμητρα Παπαδοπούλου: Ναι. Και λέω παιδιά δεν είναι για μένα αυτό. Άγιο είχες που δεν το ‘κανα. Ελένη Μενεγάκη: Άγιο είχα
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Δήμητρα Παπαδοπούλου ξάφνιασε την Ελένη Μενεγάκη: "Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από σένα"
Μια αποκάλυψη έκανε η Δήμητρα Παπαδοπούλου
Διαβάστε το στο thetoc.grΔήμητρα Παπαδοπούλου: «Μου είπαν για πρωινό πριν από εσένα» -Ο απίθανος on air διάλογος με την Ελένη Μενεγάκη
Στην πρόταση που είχε δεχθεί για να κάνει πρωινό πρόγραμμα αναφέρθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Mega, αποκαλύπτοντας πως είχε πρόταση ώστε να γίνει παρουσιάστρια.
Ακολουθεί ο διάλογος μεταξύ της Δήμητρας Παπαδοπούλου και της Ελένης Μενεγάκη:
Ελένη: Σου είπαν να κάνεις πρωινό πρόγραμμα;
Δήμητρα: Ναι.
Ελένη: Τι;
Δήμητρα: Άμα σου πω ότι πριν από εσένα μου το είπαν, ο Κυριακού.
Ελένη: Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεις...
Δήμητρα: Ναι. Και λέω 'παιδιά, δεν είναι για εμένα αυτό'. Άγιο είχες που δεν το έκανα.
Ελένη: Άγιο είχα! Να είσαι καλά, Δημητρούλα μου. Να μια καριέρα πώς θα μπορούσε να μην ξεκινήσει ποτέ.
Δήμητρα: Σε εμένα τα χρωστά
Διαβάστε το στο pronews.grΔήμητρα Παπαδοπούλου σε Ελένη Μενεγάκη: Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από εσένα – Σ’ εμένα χρωστάς την καριέρα σου
Έναν χιουμοριστικό διάλογο είχαν η Δήμητρα Παπαδοπούλου και η Ελένη Μενεγάκη, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι της είχαν κάνει πρόταση για το πρωινό του ΑΝΤ1 πριν το παρουσιάσει η Ελένη. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ρώτησε τη Δήμητρα Παπαδοπούλου αν έχει δεχθεί ποτέ πρόταση για να αναλάβει το πρωινό πρόγραμμα ενός καναλιού με την ηθοποιό να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΔήμητρα Παπαδοπούλου: Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από την Μενεγάκη
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου άφησε «άφωνη» την Ελένη Μενεγάκη, όταν αποκάλυψε πως παραλίγο να «κλέψει» την θέση της.Η Δήμητρα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και άφησε «άφωνη» την παρουσιάστρια, καθώς αποκάλυψε ότι παραλίγο να «κλέψει» την θέση της. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 στο παρελθόν, ώστε να παρουσιάσει το πρωινό πρόγραμμα, όπου παρουσίασε στη συνέχεια με τεράστια επιτυχία η Ελένη Μενεγάκη. Ακολουθεί ο απολαυστικός διάλογος που είχαν: Μενεγάκη: Σου είπαν να κάνεις πρωινό πρόγραμμα; Παπαδοπούλου: Ναι. Μενεγάκη: Τι; Παπαδοπούλου: Άμα σου πω ότι πριν από εσένα μου το είπαν, ο Κυριακού. Μενεγάκη: Έλα τώρα! Μη με τρελαίνεις… Παπαδοπούλου: Ναι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΔήμητρα Παπαδοπούλου: «Μου είπαν να κάνω το πρωινό πριν από εσένα» - Άλαλη η Ελένη Μενεγάκη (video)
Ο απίθανος διάλογος που είχε η Ελένη Μενεγάκη με την Δήμητρα Παπαδοπούλου
Διαβάστε το στο patrasevents.gr