Αγωγή ΕΦΚΑ για να κυρηχθούν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων

11:14 - 22/12/2021

Αγωγή ΕΦΚΑ για να κυρηχθούν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων ckardampikis Wed, 22/12/2021 - 11:09

Διαβάστε Περισσότερα στο sofokleousin.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αγωγή από τον ΕΦΚΑ για να κηρυχθούν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων

Ο ΕΦΚΑ με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής-ΠΟΠΟΚΠ (48ωρη στις 23 και 24 Δεκεμβρίου) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ – ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ (24ωρη στις 23 Δεκεμβρίου). Οι απεργίες αυτές προκηρύχθηκαν μετά την εντολή που έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης προς την διοίκηση του ΕΦΚΑ για την αναστολή των αδειών των υπαλλήλων την περίοδο των εορτών για να καλυφθούν οι αυξημένες και έκτακτες ανάγκες του ΕΦΚΑ. Με την αγωγή του ο ΕΦΚΑ υποστηρίζει ότι οι 2 ομοσπονδίες παραβιάζ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αγωγή ΕΦΚΑ για να κυρηχθούν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων

Με αγωγή που κατέθεσε ο e-ΕΦΚΑ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητεί να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής-ΠΟΠΟΚΠ (48ωρη στις 23 και 24 Δεκεμβρίου) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ - ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ (24ωρη στις 23 Δεκεμβρίου). Το άρθρο Αγωγή ΕΦΚΑ για να κυρηχθούν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

ΕΦΚΑ: Με αγωγή ζητά να κηρυχθούν παράνομες οι απεργίες στον Οργανισμό

Αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατέθεσε ο ΕΦΚΑ.

Διαβάστε το στο onsports.gr

Αγωγή ΕΦΚΑ για την κήρυξη παράνομης της απεργίας των εργαζομένων στον Οργανισμό

Ο ΕΦΚΑ με αγωγή που κατέθεσε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ζητεί, σύμφωνα με πληροφορίες, να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής-ΠΟΠΟΚΠ (48ωρη στις 23 και 24 Δεκεμβρίου) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ - ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ (24ωρη στις 23 Δεκεμβρίου). Οι απεργίες αυτές προκηρύχθηκαν μετά την Το άρθρο Αγωγή ΕΦΚΑ για την κήρυξη παράνομης της απεργίας των εργαζομένων στον Οργανισμό εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

ΕΦΚΑ: Με αγωγή ζητά να κηρυχθούν παράνομες οι απεργίες

Αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατέθεσε ο ΕΦΚΑ.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αγωγή του ΕΦΚΑ για να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν οι εργαζόμενοι

Ο ΕΦΚΑ κατέθεσε αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία ζητά να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν ΠΟΠΟΚΠ και ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ.Αγωγή κατέθεσε η διοίκηση του ΕΦΚΑ στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την οποία ζητά να αναγνωριστούν ως παράνομες οι απεργίες που προκήρυξαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής - ΠΟΠΟΚΠ (48ωρη στις 23 και 24 Δεκεμβρίου) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ - ΠΟΣΕ ΕΦΚΑ (24ωρη στις 23 Δεκεμβρίου). Οι απεργίες αυτές προκηρύχθηκαν μετά την εντολή που έδωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, προς τη διοίκηση του ΕΦΚΑ για την αναστολή των αδειών των υπαλλήλων την περίοδο των

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

ΕΦΚΑ: Κρίθηκε ως παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων

ΕΦΚΑ: Ως παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των υπαλλήλων του ΕΦΚΑ και συγκεκριμένα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων ΕΦΚΑ με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ sofokleousin.gr

Ο Β. Κικίλιας απαντά πού βρήκε το 1,2 εκατ. ευρώ για το σπίτι στη Βασιλίσσης Σοφίας

Νέα αεροπορική επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό - Νεκροί και τραυματίες

ΙΟΒΕ: Νέος πρόεδρος του Δ.Σ. ο κ. Ιωάννης Ρέτσος

Wall Street: Κόκκινα ταμπλό μετά τον πληθωρισμό

Citigroup: Παραμένει αγοραστής των ελληνικών τραπεζικών μετοχών – Οι τιμές-στόχοι που δίνει

Mobilize Duo – Ο διάδοχος του Renault-Twizy θα κυκλοφορήσει στα 9.990 ευρώ