Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρείς γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

01:06 - 22/12/2021

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο The 2night Show όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε […] The post Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρείς γ…ο, θέλω να με σεβαστείς» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαμός στο 2Night Show με Αρναούτογλου και Γαρδέλη: «Με στενοχωρεί γαμ…ο, θέλω να με σεβαστείς» (vid)

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκάλεσε την έκρηξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 άρχισε να μην τον κατανοεί.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και γόης των ‘80 εξήγησε με τον δικό του τρόπο γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τη χρυσή εποχή της «βιντεοκασέτας», αλλά και τι κρατάει ως προίκα από αυτή τη δεκαετία. Στα νιάτα του, ήταν ο «κυνηγός» ή το «θήραμα» για τις γυναίκες; Γιατί τα παιδιά του τον έχουν «υιοθετήσει»; Πώς μια γυμνή φωτογράφιση άλλαξε τη ζωή του; Τέλος, περιέγραψε όσα έζησε στη «Φάρμα», έκανε μια «ποιητική» κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ανέβηκε στο stage για να τραγουδήσει και να μας μεταφέρει με τις μελωδίες του σε μία άλλη εποχή. Εκρηκτική έγινε κάποια στιγμή η ατμόσφαιρα όταν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Ένταση στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

Ο παρουσιαστής και ο ηθοποιός είχαν διαφορετική άποψη  σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο ηθοποιός. Η συζήτηση άναψε για τα καλά κι ο Σταμάτης Γαρδέλης φαινόταν ανένδοτος. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για τις ταινίες στις οποίες συμμετείχε, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να έρχεται στο παρόν και να κάνει αναφορά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς» – BINTEO

ΟΓρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (21/12) στο «The 2Night Show» τον Σταμάτη Γαρδέλη. Ο αγαπημένος ηθοποιός και γόης των ‘80 εξήγησε με τον δικό του τρόπο γιατί δεν του αρέσει να μιλάει για τη χρυσή εποχή της «βιντεοκασέτας», αλλά και τι κρατάει ως προίκα από αυτή τη δεκαετία. Το άρθρο Ένταση ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς» – BINTEO εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Ένταση μεταξύ Γ.Αρναούτογλου και Σ.Γαρδέλη - «Με στενοχωρεί, θέλω να με σεβαστείς»

Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα  στο πλατό του «The 2 Night Show» ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και τον παρουσιαστή της εκπομπής Γρηγόρη Αρναούτογλου. Αιτία ήταν ο καλεσμένος άλλα ήθελε να πει και ο παρουσιαστής αλλά ήθελε να ρωτήσει. Πιο συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μιλήσει με τον καλεσμένο του για τις ταινίες που συμμετείχε τη δεκαετία του 1980. Ο ηθοποιός όμως δεν ήθελε να το κάνει και ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε γιατί θεώρησε πως προσπαθούσε να αποποιηθεί τη δουλειά που έκανε τότε και τον έκανε αγαπητό στο κοινό. Ο Σταμάτης Γαρδέλης από την πλευρά του ήθελε να μιλήσει για το σήμερα με αποτέλεσμα του τηλεοπτικό κοινό να παρακολουθήσει έναν εκρηκτικό διάλογο. Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Διαβάστε το στο pronews.gr

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνεύρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου -«Θέλω να με σεβαστείς γ…το»

Εκρηκτικό το τηλεοπτικό συναπάντημα

Διαβάστε το στο news.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου – «Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

“Σου λέω από την αρχή την εκτίμησή μου και τον σεβασμό μου. Μην μου γκρεμίζεις το παρελθόν…” είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε υψηλούς τόνους. Εκρηκτική ήταν η ατμόσφαιρα στο The 2night Show όταν ο Σταμάτης Γαρδέλης κι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχαν διαφορετική άποψη σε σχέση με το παρελθόν και τις ταινίες που συμμετείχε ο ηθοποιός. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»