Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράσταση
22:56 - 21/12/2021
Στην παράσταση «Νιζίνκι, η προφητεία της φωτιάς» πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης το τελευταίο διάστημα. Το βράδυ της Τρίτης ωστόσο ο γνωστός ηθοποιός ενημέρωσε τους θεατές ότι δεν είναι σε θέση να παίξει κι αυτό εξαιτίας ενός προβλήματος ιατρικής φύσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες. «Από χθες τα ξημερώματα επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου […]
The post Αντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράσταση appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αντίνοος Αλμπάνης – Το πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε αναβολή της παράστασης
O Αντίνοος Αλμπάνης ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα υγείας
Διαβάστε το στο in.grΑντίνοος Αλμπάνης: Το πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να ακυρώσει την παράσταση
Ακυρώθηκε η χθεσινή παράσταση του Αντίνοου Αλμπάνη εξαιτίας προβλήματος υγείας που τον ταλαιπωρεί.Με ένα story στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε ότι ακυρώθηκε η χθεσινή παράστασή του. Πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στο «Νιζίνκι, η προφητεία της φωτιάς», του Χριστόφορου Χριστοφή, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λάλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός έγραψε: «Αγαπημένοι μου, γεια! Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες δυστυχώς από χτες τα ξημερώματα επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance "Νιζίνσκι". Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πο
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr