Αντίνοος Αλμπάνης: Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου – Ματαιώθηκε η παράσταση που πρωταγωνιστεί
22:14 - 21/12/2021
Ματαιώθηκε η αποψινή παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα social media. Τόνισε πως ένα πρόβλημα...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αντίνοος Αλμπάνης: Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου – Ματαιώθηκε η παράσταση που πρωταγωνιστεί
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Aντίνοος Αλμπάνης: Ανακοίνωσε την επιδείνωση της υγείας του και την αναβολή της παράστασης
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ότι η παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ» στην οποία συμμετέχει και διεξάγεται στο θέατρο Eν Αθήναις δεν...
Διαβάστε το στο ZouglaAντίνοος Αλμπάνης: Ανακοίνωσε την επιδείνωση της υγείας του και την αναβολή της παράστασης
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram ότι η παράσταση «ΝΙΖΙΝΣΚΙ» στην οποία συμμετέχει και διεξάγεται...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑντίνοος Αλμπάνης: Δυστυχώς επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω καλά- Η ανάρτησή του
Δυστυχώς ο αγαπημένος ηθοποιός έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να φτάσει στην ακύρωση της παράστασης την οποία ετοίμαζε. Π{ιο αναλυτικά ο Αντίνοος Αλμπάνης προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και ανακοινώνει...
The post Αντίνοος Αλμπάνης: Δυστυχώς επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου, θα βάλω τα δυνατά μου να γίνω καλά- Η ανάρτησή του appeared first on Newsitamea.gr.
Διαβάστε το στο newsitamea.grΑνησυχία για τον Αντίνοο Αλμπάνη: Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου
Ο Αντίνοος Αλμπάνης ανακοίνωσε ότι ματαιώνει την παράσταση όπου πρωταγωνιστεί - Το πρόβλημα που επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας του.
Διαβάστε το στο thetoc.gr