Τα Ιερά Λείψανα στη Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας
22:06 - 21/12/2021
Στην Ιερά Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης φυλάσσονται Ιερά Λείψανα Αγίων της Πίστης μας.
Το άρθρο Τα Ιερά Λείψανα στη Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παρακληση Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας
Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια: Εύλογήσαντος τού ίερέως άρχόμεθα άναγινώσκοντες τον ΡΜΒ (142) Ψαλμόν. Κύριε εισάκουσον τής προσευχής μου, ενώτισαι τήν δέησίν μου εν τή αληθεία Σου, εισάκουσον μου εν τή δικαιοσύνη Σου καί μή εισέλθης εις κρίσιν μετά τού δούλου Σου, ότι ου δικαιωθήσεται ενώπιόν Σου, πάς ζών. Ότι κατεδίωξεν ο εχθρός τήν ψυχήν μου, εταπείνωσεν […]
Διαβάστε το στο vimaorthodoxias.grΓιορτή σήμερα 22 Δεκεμβρίου, εορτολόγιο: Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια
Εορτολόγιο: Αναστασία, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα * Ζωΐλος, Ζωΐλα. 22 Δεκεμβρίου: Αγία Αναστασία η Μεγαλομάρτυς η Φαρμακολύτρια – Η καταγωγή της Αγίας Αναστασίας ήταν από την Ρώμη. Ο πατέρας της ονομαζόταν Πραιτεξτάτος και ήταν Ρωμαίος πατρίκιος ενώ την μητέρα της την έλεγαν Φαύστα. Η Αναστασία διακρινόταν για την ομορφιά του σώματος, τη […]
Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr