Αντίνοος Αλμπάνης: Εκτός της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη;

21:20 - 21/12/2021

Με μια ανάρτηση στο instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε πως θα απέχει για λίγο από το To άρθρο Αντίνοος Αλμπάνης: Εκτός της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη; δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντίνοος Αλμπάνης: Εκτός της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί – Τι συνέβη;

Λίγες ώρες πριν, το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αντίνοος Αλμπάνης: Πρόβλημα υγείας τον οδήγησε στην αναβολή της παράσταση που πρωταγωνιστεί

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Αντίνοος ΑλμπάνηςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντίνοος Αλμπάνης: Ανακοίνωσε την ακύρωση παράστασης λόγω προβλήματος υγείας

Για την ακύρωση της παράστασης «ΝΙΖΙΝΣΚΙ – Η Προφητεία της Φωτιάς», στην οποία πρωταγωνιστεί, ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ο Αντίνοος Αλμπάνης, κάνοντας παράλληλα γνωστό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, το οποίο και τον αναγκάζει να απομακρυνθεί από το σανίδι του θεάτρου. Μέσω ενός story που ανέβασε στο Instagram, ο ηθοποιός κάνει γνωστό πως ένα «πρόβλημα ιατρικής φύσης» που εδώ και μερικές ώρες «επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας» του. Διευκρινίζει πως δε νοσεί από κορονοϊό, καθώς έχει υποβληθεί σε τεστ για την Covid-19 και υπόσχεται να βάλει τα δυνατά του για να γίνει γρήγορα καλά ώστε, όπως λέει, να γίνουμε πάλι «μία αγκαλιά». Αναλυτικά, ο Αντίνοος Αλμπάνης γράφει:

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Ακύρωσε την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί – «Επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου»

«Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσης που με ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς από χθες επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διεξαγωγή της αποψινής performance “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στο θέατρο Tempus Verum. Παρ’ όλη την ολοκλήρωση και των τριών δόσεων του εμβολίου, έχω υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που αποκλείουν το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Ματαιώνεται η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί – «Επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου»

Την ματαίωση της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, ανακοίνωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Όπως ανέφερε ο […] The post Αντίνοος Αλμπάνης: Ματαιώνεται η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί – «Επιδείνωσε την κατάσταση της υγείας μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Αντίνοος Αλμπάνης: Εκτός της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί – Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Με μια ανάρτηση στο instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημέρωσε πως θα απέχει για λίγο από το θεατρικό σανίδι, ματαιώνοντας την παράσταση “ΝΙΖΙΝΣΚΙ” στην οποία και πρωταγωνιστεί στο θέατρο Tempus Verum. Λίγες ώρες πριν, το βράδυ της Δευτέρας 20 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης… Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως τις τελευταίες ώρες ταλαιπωρείται […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»