Ψηφιακά αιτήματα και ραντεβού στην Εφορία

20:26 - 21/12/2021

Ψηφιακά αιτήματα σε όλες τις Εφορίες της χώρας μπορούν να απευθύνουν από σήμερα οι  φορολογούμενοι. Τα αιτήματα υποβάλλονται μέσω της  πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr). Έτσι ουσιαστικά καταργούνται  τόσο οι φυσικές επισκέψεις στις ΔΟΥ, όσο και η αποστολή email σε αυτές. Η πλατφόρμα των «Αιτημάτων»: Καθοδηγεί τον φορολογούμενο, ώστε να υποβάλει αίτημα για περισσότερες από 250 διαδικασίες. Περιγράφει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Αποδίδει αυτόματα αριθμό πρωτοκόλλου. Ενημερώνει με email για την πορεία εξέλιξης του αιτήματος.   Ο φορολογούμενος ή ο εκπρόσωπός του λαμβάνει την απάντηση της Υπηρεσίας στην προσωπική του θυρίδα, εντός της πλατφόρμας. Επιπλέο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάρισα: Ψηφιακά από σήμερα τα αιτήματα στην Εφορία

Από σήμερα, 22 Δεκεμβρίου, οι φορολογούμενοι μπορούν να απευθύνουν ψηφιακά αιτήματα στο σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας (και στη Λάρισα) μέσω της πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» στην ψηφιακή πύλη myAADE (myaade.gov.gr), σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας, «Τα Αιτήματά μου», στην ουσία καταργούνται τόσο οι φυσικές […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σφοδρή σύγκρουση μηχανής με αυτοκίνητο στην Εύβοια – Ένας τραυματίας

Champions League: Στους «8» οι Άρσεναλ και Άστον Βίλα

Τραγικό τέλος για ανήλικο αγόρι στη Λεμεσό: Έπεσε στο κενό από πολυώροφο κτίριο και σκοτώθηκε

Φύσσας, FFP και Φιορεντίνα… αποφασίζουν την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Στα… 27 δευτερόλεπτα το 1-0 για την ομάδα του Σιμεόνε

Champions League: Η Ντόρτμουντ έκλεισε ραντεβού με τη Μπαρτσελόνα στους «8»