Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό

20:10 - 21/12/2021

Όλα τα βασικά του όπλα, πλην των Βατσλίκ (άδεια) και Ελ Αραμπί (τραυματίας) πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη (22/12, 19.00). Εκτός αποστολής έμεινε και ο Σεμέδο. 

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής εκτός έδρας ρεβάνς με το Βόλο (23/12, 17:00) για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς άφησε εκτός τους Ηλία Χατζηθεοδωρίδη (ίωση), Αχιλλέα Πούγγουρα (επιστρέφει μετά τη διακοπή) και τους μόνιμους απόντες Δημήτρη Κουρμπέλη και Γιασίν Αγιούμπ. Αντίθετα, συμπεριέλαβε για πρώτη ... Περισσότερα To άρθρο Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς Κυπέλλου στο Βόλο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ολυμπιακός: Xωρίς Ελ Αραμπί και Κούντε στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό

Tις πολύτιμες υπηρεσίες του Γιουσέφ Ελ Αραμπί θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στον επαναληπτικό αγώνα του με τον Λεβαδειακό, για τη φάση των «16»...

Διαβάστε το στο Zougla

Ολυμπιακός – Ποιον άφησε έξω ο Μαρτίνς από την ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό – Ποιους άφησε εκτός – Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Διαβάστε το στο in.gr

Ολυμπιακός – Ποιον άφησε έξω ο Μαρτίνς από την ρεβάνς με τον Λεβαδειακό

Οι Ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την αποστολή τους για τη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό – Ποιους άφησε εκτός – Οι επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Διαβάστε το στο tovima

Ολυμπιακός: Εκτός Ελ Αραμπί και Κούντε για τη ρεβάνς με Λεβαδειακό

Τις υπηρεσίες των Ελ Αραμπι και Κούντε θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τον Λεβαδειακό για τους 16 του Κυπέλλου. Όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μαροκινός επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μια ρήξη τένοντα σε δάκτυλο του αριστερού του χεριού του και έκανε μια μικροεπέμβαση για να […] Το άρθρο Ολυμπιακός: Εκτός Ελ Αραμπί και Κούντε για τη ρεβάνς με Λεβαδειακό εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη 22/12/2021 Τον Άρη υποδέχεται αύριο (23/12, 15:00) ο ΟΦΗ, στο πλαίσιο των επαναληπτικών αγώνων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. 3-1 υπέρ των κίτρινων το πρώτο ματς). Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν με πρωινή προπόνηση την προετοιμασία τους και ο Νίκος Νιόπλιας ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτήν επιστρέφει ο Απόστολος Διαμαντής, ενώ εκτός είναι ο τερματοφύλακας, Ντέιβις Επασί. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε υποστεί θλάση, έχασε τα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης και ΑΕΚ, αλλά είναι έτοιμος και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Σωτηρίου έκανε θεραπεία, ατομικό πρόγραμμ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Εθνική Ελλάδας: Εκτός προπόνησης Τσιμίκας και Κωνσταντέλιας λόγω φαρυγγίτιδας

Επίσημο: Στην ΕΡΤ το ελληνικό βόλεϊ μέχρι το 2026

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Οι οδηγίες στους φιλάθλους ενόψει Ζαλγκίρις

Euroleague: Καλά κρατεί η μεταγραφική περίοδος

ΦΩΣ στο Στοίχημα: Σεφτές για Ισημερινή Γουινέα !

Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις: Τα τελευταία νέα για Πετρούσεφ και Φαλ