Θοδωρής Μαραντίνης και Σταμάτης Γαρδέλης στον Αρναούτογλου

13:16 - 21/12/2021

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει απόψε καλεσμένους τον γνωστό ηθοποιό Σταμάτη Γαρδέλη και τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη.                                                                                ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Μαραντίνης και Σταμάτης Γαρδέλης στον Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Μαραντίνης – «Οι Onirama πήγαν πολλές φορές να διαλυθούν»

«Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας»

Διαβάστε το στο in.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Ένταση με Αρναούτογλου – Τι συνέβη

Ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνεύρισε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Δείτε τι έγινε.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Η εκρηκτική συνέντευξη στον Αρναούτογλου

Σταμάτης Γαρδέλης: Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου και εξήγησε τον λόγο που έφυγε από την Φάρμα.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: Χαμός στο πλατό με Αρναούτογλου (video)

«Με στενοχωρεί γ…ο, θέλω να με σεβαστείς»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θοδωρής Μαραντίνης: "Οι Onirama πήγαν πολλές φορές να διαλυθούν"

"Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Κιμ Καρντάσιαν: Το αυτοκίνητο Tesla που οδηγούσε τράβηξε την προσοχή σερίφη και κινδυνεύει με πρόστιμο «φωτιά»

Ευγενία Σαμαρά: Στις συντροφικές μου σχέσεις, τις περισσότερες φορές ήμουν με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω

Le Cafe Louis Vuitton: Μπορεί ο κόσμος της μόδας να συναντήσει την υψηλή γαστρονομία;

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής για 4η σερί χρονιά ο Μαξ Φερστάπεν

Δώρα Παντέλη: Ταξίδι στο Ντουμπάι με τον σύντροφό της – Η αποκάλυψη για τη σχέση τους

COP29: Συμφωνία για την κλιματική αλλαγή στη διάσκεψη του ΟΗΕ – «Σημαντικό βήμα» λένε οι ΗΠΑ, «απογοητευτική» τη θεωρεί η Γαλλία