Κώστας Καραμανλής: Δημοπρατείται ο οδικός άξονας «Μπράλος- Άμφισσα»

10:06 - 21/12/2021

Σε εκδήλωση για την επικείμενη δημοπράτηση του τμήματος του διαγώνιου Οδικού Άξονα Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο, «Μπράλος - Άμφισσα», μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. «Με την επικείμενη δημοπράτηση του 'Μπράλος - Άμφισσα', τμήματος του διαγώνιου Οδικού Άξονα Το άρθρο Κώστας Καραμανλής: Δημοπρατείται ο οδικός άξονας «Μπράλος- Άμφισσα» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καραμανλής: Έρχεται δημοπράτηση για το τμήμα «Μπράλος – Άμφισσα»

Πρόκειται για οδικό έργο μήκους περίπου 25 χιλιομέτρων, που θα μειώσει  τη συνολική διαδρομή κατά τέσσερα χιλιόμετρα - «Απίστευτο πολιτικό θράσος χαρακτηρίζει διαχρονικά τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Καραμανλής με αφορμή την αντιπαράθεση για τιςε ΜΕΘ

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Καραμανλής: Δημοπρατείται το «Μπράλος- Άμφισσα»

«Με την επικείμενη δημοπράτηση του «Μπράλος – Άμφισσα», τμήματος του διαγώνιου Οδικού Άξονα «Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο», ετοιμαζόμαστε να προσθέσουμε ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι στο συνολικό παζλ του οδικού δικτύου της χώρας», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας, στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας. Το «Μπράλος – Άμφισσα», μήκους περίπου 25 χιλιομέτρων με δύο σήραγγες, οκτώ γέφυρες και οκτώ ισόπεδους κόμβους, αφορά την κατασκευή του τμήματος από τον Μπράλο μέχρι την αρχή της παράκαμψης Γραβιάς και από τον Ισόπεδο Κόμβο Μεταλλείων Βωξίτη έως την Άμφισσα. Ενδιάμεσα έχει ήδη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημοπρατείται το «Μπράλος- Άμφισσα»

Ένα ακόμη κομμάτι στο συνολικό παζλ του οδικού δικτύου της χώρας ετοιμάζεται να προσθέσει το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με την επικείμενη δημοπράτηση του «Μπράλος - Άμφισσα», τμήματος του διαγώνιου Οδικού Άξονα «Λαμία - Ιτέα - Αντίρριο».

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Καραμανλής: Δημοπρατείται το έργο «Μπράλος- Αμφισσα» – θα αλλάξει τις οδικές μεταφορές της χώρας

«Θα επιτρέψει την ταχύτερη μετακίνηση από τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία απευθείας προς τη Δυτική Ελλάδα, θα συνδέσει το λιμάνι της Πάτρας με αυτό του Βόλου και θα αναβαθμίσει τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου», τόνισε ο υπουργός The post Καραμανλής: Δημοπρατείται το έργο «Μπράλος- Αμφισσα» – θα αλλάξει τις οδικές μεταφορές της χώρας appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Καραμανλής: Δημοπρατείται το «Μπράλος- Άμφισσα»-Δείχνουμε έμπρακτα την ευαισθησία μας

Σε εκδήλωση για την δημοπράτηση του τμήματος του , «Μπράλος – Άμφισσα», μίλησε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής.

Διαβάστε το στο mononews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Δεν καταργείται το πράσινο τιμολόγιο!

Τρόποι αντιμετώπισης και πρόληψης για την βία ανηλίκων

Μαρινάκης για Σύνοδο MED-9: Μία από τις πρώτες συζητήσεις είναι το μεταναστευτικό

Σπουδαιότητα του προληπτικού ελέγχου των μαστών: Γιατί τον οφείλω στον εαυτό μου;

Σάλος στη Στουγκάρδη με σκανδαλώδη όπερα που προκάλεσε ναυτία σε 18 θεατές! (video+photo)

Ποιοι είναι οι 11 με τους οποίους φτιάχνει «κόμμα τσέπης» ο Κασσελάκης;